TurkNet internet bağlatma süresi ne kadar?

486759

Hectopat
Trabzon'da apartta kalıyoruz. Online eğitim için acil internet bağlatmamız lazım. TurkNet tahmini olarak ne kadar sürede internet bağlayabiliyor?

Benim 2 hafta sürmüştü. 1.5 yıl önce. Güncel daha hızlı olabilir fakat genel olarak 1 haftadan aşağı değildir.

Benim abartmıyorum sıfırdan internetime kavuşmam tam tamına 24 25 saat maksimum sürdü öbürgün kurdular ama kendi altyapılarından internet almıştım.

Benim abartmıyorum sıfırdan internetime kavuşmam tam tamına 24 25 saat maksimum sürdü öbürgün kurdular ama kendi altyapılarından internet almıştım.
Yok ya burada kendi altyapısı olacağını sanmam. 2 sene önce 2 hafta sürmüştü galiba gerçi onun 10 günü evrakları kendileri kargoyla alıp gitmişlerdi. Evet ups kargo 10 günde yetiştirdi evrakları 😂

Yok ya burada kendi altyapısı olacağını sanmam. 2 sene önce 2 hafta sürmüştü galiba gerçi onun 10 günü evrakları kendileri kargoyla alıp gitmişlerdi. Evet ups kargo 10 günde yetiştirdi evrakları 😂
:D bende direk kurulum ekibi belgeleri getirdi kavuştum 1000 mbs hıza 1 gün sürmeden

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı