Turknet İnternet Erişim Sorunu

Tevfik66

Kilopat
Daha fazla  
2 hafta öncesine kadar internete sorunsuz olarak giriyordum. Hattım Superonline'dı ve ne olduysa bi anda internet gitti. Modem üzerindeki DSL ve internet ışıkları yanıyordu ancak internet erişimi yoktu. Sorun için teknik destek alsam da sorunla çok ilgilenmediler. Ben de Turknet'e geçiş yaptım hat aktif hale geldi ancak aynı sorun yine devam ediyor. Asus modemim var kurulumunu ve kullanıcı adı ile şifresini girdim, DSL ve internet ışıkları yanıyor ancak internete yine bağlanamıyorum. Alt yapı sağlayıcısı Türk Telekom olduğu için servisten geldiler. Kabloyu kontrol ettiler modeme kadar 82 Mbps internet geliyor. Ben üç farklı modem taktım. Servisten gelenler de sıfır modem taktılar denediler kullanıcı adı ve şifresini girerek ancak DSL ve internet ışıkları yanmasına rağmen yine aynı sorun devam etti.

Son olarak internet portunu değiştirerek sıfır bi porta aktardılar sorun yine düzelmedi. Bilgisayardan baktığımda internet bağlantısı üzerinde herhangi bir ünlem işareti falan yok direk bağlı olarak gözüküyor. Bilgisayarın ve modemin internete bağlı olduğundan eminim çünkü 1 gün öncesinde farklı bir dairede test ettim sorunsuz olarak girebiliyorum. Ancak kendi dairemde internete girmek istediğimde ne telefonlardan ne de bilgisayarlardan internete erişemiyorum. Bu sorunun bir çözümü var mıdır? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı