Keenetic bir modeminiz/routerinız varsa DoH ve DoT bile kullanabiliyorsunuz. Sadece modem/router'a girmek yeterli oluyor, cihazlara tek tek DNS girmekle uğraşmıyorsunuz. Ayrıca DNS'i yoksay diye bir seçenek var ki ISS'nin DNS'lerini tamamen yoksayarak sadece sizin girdiğiniz DNS'leri kullanıyor.Allah'tan modemin kendi DNS ve VPN özelliği var diğer cihazlara girmeye gerek kalmayacak.
Google DNS Türk sitelerine biraz daha geç bağlanıyor. Onun yerine önerdiğiniz DNS var mı? Var ise yazarsanız sevinirim.Keenetic bir modeminiz/routerinız varsa DoH ve DoT bile kullanabiliyorsunuz. Sadece modem/router'a girmek yeterli oluyor, cihazlara tek tek DNS girmekle uğraşmıyorsunuz. Ayrıca DNS'i yoksay diye bir seçenek var ki ISS'nin DNS'lerini tamamen yoksayarak sadece sizin girdiğiniz DNS'leri kullanıyor.
Eki Görüntüle 726773
Cloudflare bana basit geliyor diyen arkadaşlar varsa NextDNS öneririm. Pi Hole gibi istediğiniz her şeyi ayarlayabiliyorsunuz, DoH ve DoT var, sunucu İstanbul'da.
Neden ISS'lerin kötü hocam? Bilgilenmek adına biraz detaylandırır mısınız?Ben de Türknet kullanıyorum ve sorun yok arkadaşlar. Yaşadığınız sorun DNS kaynaklı gibi. 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 kullanın. Sadece şimdi değil her zaman Cloudflare DNS kullanın, ISS'lerin kendi DNS'leri inanılmaz kötü.
Keenetic bir modeminiz/routerinız varsa DoH ve dot bile kullanabiliyorsunuz. Sadece modem/router'a girmek yeterli oluyor, cihazlara tek tek DNS girmekle uğraşmıyorsunuz. Ayrıca DNS'i yoksay diye bir seçenek var ki ISS'nin DNS'lerini tamamen yoksayarak sadece sizin girdiğiniz DNS'leri kullanıyor.
Eki Görüntüle 726773
Cloudflare bana basit geliyor diyen arkadaşlar varsa nextdns öneririm. Pi hole gibi istediğiniz her şeyi ayarlayabiliyorsunuz, DoH ve dot var, sunucu İstanbul'da.
Keenetic bir modeminiz/routerinız varsa DoH ve dot bile kullanabiliyorsunuz. Sadece modem/router'a girmek yeterli oluyor, cihazlara tek tek DNS girmekle uğraşmıyorsunuz. Ayrıca DNS'i yoksay diye bir seçenek var ki ISS'nin DNS'lerini tamamen yoksayarak sadece sizin girdiğiniz DNS'leri kullanıyor.
Eki Görüntüle 726773
Cloudflare bana basit geliyor diyen arkadaşlar varsa nextdns öneririm. Pi hole gibi istediğiniz her şeyi ayarlayabiliyorsunuz, DoH ve dot var, sunucu İstanbul'da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.