TurkNet internet hat değerlerim nasıl?

Savassbn

Femtopat
Katılım
16 Ekim 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
4 yılldır TurkNet kullanıyordum, firmadan memnundum ama fiyatları cidden cep yakmaya başladı. Bugün daha uygun başka bir internet sağlayacısına geçtim ama bir sorunum var TurkNet'ten 85 Mbps aldıgım hız başka firmadan 52 Mbps hız veriyor. Müşteri hizmetlerine falan aradım sorunumu masa başından cözemediler ekip yönlendirecekler. Hat değerinden anlamadığım için hat değerlerimde mi sorun var, iç tesisatımı mı değiştirmeliyim diye sormak istedim.

Ekran Alıntıs.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorun sizden kaynaklı değil modeme gelen internet 52Mbps, internet sağlayacanız ile görüştüğünüzü söylüyorsunuz sorununuz hallolur.
 
Hocam sorun sizden kaynaklı değil modeme gelen internet 52Mbps, internet sağlayacanız ile görüştüğünüzü söylüyorsunuz sorununuz hallolur.

Bu da TurkNet'ten aldığım hat değerleri ikisi de aynı altyapı dün son kez TurkNet'ten aldıgım değerdi nasıl 52Mbps düsebilir firma değişikliginde?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    25,1 KB · Görüntüleme: 13
Hepsi telekom altyapısı kullanıyor yani birinden daha yüksek diğerinden daha düşük almanız için farklı altyapı olması lazım. Bende 52mb diye hattı bağlattım x bir firmaya. Sonra birde baktım benim hatta 100mb kapasite var hemen destek mesajı bıraktım internet abone işlemlerinden hızımı yükseltmelerini istedim ve onlarda yükseltti. 90-100mb hattıma oturdu. Sonuçta sözleşmede 100mb'e kadar sabit fiyat yazıyor almak hakkımız sizde bu şekilde konuştuysanız yaparlar diye düşünüyorum zor bir şey değil.
 

Geri
Yukarı