TurkNet internet nasıl?

faikpkr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Türk Telekom internet kullamıyorum fakat internet çok yavaş olduğu için değiştirmek istiyorum ve bu seçimimi TurkNet'ten yana yapmak istiyordum fakat insanlar TurkNet internetin sorunlu olduğunu internet alınmaz diyorlardı. Sizce Turkcell mi aliyim yoksa TurkNet mi aliyim? Kullananlar var mı varsa yardim edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapınıza bağlı. Gigafiber altyapınız varsa kesinlikle Turknet almalısınız. VDSL altyapınız veya TT Fiber altyapınız varsa Netspeed, Millenicom, Comnet gibi alternatiflere yönelebilirsiniz.

VDSL altyapıda Türk Telekom, Superonline, Turknet, Millenicom, Netspeed kullandım. İçlerinde en kötüsü Turknet'ti. Altyapıdan dolayı aldığın hız ve kalite fark edebilir ama müşteri hizmetleri konusunda çok büyük eksileri var.

Turkcell Superonline'a hiç bulaşmayın benden bir tavsiye. Altyapı maksimum ne kadar destekliyor? Modem DSL istatistiklerini paylaşırsanız daha iyi olur.

Turkcell Superonline'a hiç bulaşmayın benden bir tavsiye. Altyapı maksimum ne kadar destekliyor? Modem DSL istatistiklerini paylaşırsanız daha iyi olur.

TurkNet 73 download 15 upload VDSL Turkcell 50 Mbps VDSL değerler bu TurkNet'i almak isteme sebebim hem fiyatı uygun hem de diğer internetlere göre evimde daha fazla internet hızı verebiliyor.

TurkNet 73 download 15 upload VDSL Turkcell 50 Mbps VDSL değerler bu TurkNet'i almak isteme sebebim hem fiyatı uygun hem de diğer internetlere göre evimde daha fazla internet hızı verebiliyor.

TurkNet'e geçiş yapabilirsiniz o zaman. TurkNet'le Burger King'in kampanyası var bende bu kampanyayla geçiş yaptım memnunum. Kampanya kodu ilk 6 ay %50 indirim sunuyor. Değerlendirebilirsiniz.

Bende TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat aileme TurkNet'i alalım dedim TurkNet'e geçtiğimde internet sorunlu çıkarsa diye korkuyorum bir de internet sorunlu çıkarsa TurkNet'in müşteri temsilcileri hiç ilgilenmiyormuş sen şu an TurkNet mi kullanıyorsun bir de memnun musun?

Benim şu an 9 gün oldu memnunum. Müşteri temsilcisine hız yükseltme talebi açtım. 4 dakika sonra telefonla dönüş sağladılar. Altyapınız nasıl eğer sorunluysa hepsinde aynı sorun çıkacaktır.

peki senin altayapın vdsl mi yoksa başka mı birde hız değerlerin kaç yazabilirmisin

Peki senin altayapın VDSL mi yoksa başka mı bir de hız değerlerin kaç yazabilir misin?

Altyapı sorgulamada VDSL 64 Mbps gösteriyor. Bina içi kablomu kendim değiştirdim bu sayede hızım biraz artmıştı. Hız testi ve modemde xDSL istatistik fotoğrafını ekledim.

Dosya Ekleri

• Turknet Dsl.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Turknet Hız Testi.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…