TurkNet internet önerisi

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar. Bugün VDSL 100Mbps TurkNet internete başvurdum. Kurulum haftaya pazartesi olacak. Kullananların önerileri, görüşleri, iyi ve kötü bulduğu yönlerini söylerseniz çok memnun olurum. İyi günler.

Bende bayağıdır kullanıyorum 10 TL farkla bugün o pakete geçtim 35'den 75'e çıkardı sabit 73 veriyor yaklaşıkta bir 2 senedir de kullanıyordum 2 sefer bakım kaynaklı sıkıntı çıktı 3 4 gün sürdü onun dışında gayet memnunum.

FTTH altyapıda Özgür İletişim Fiber 100 paketini kullanıyorum.

Sorun yaşamazsanız ve altyapınız sağlamsa memnun eder fakat bir sorun yaşarsanız ulaşabileceğiniz bir sesli müşteri hizmetleri yok maalesef, internet üzerinden (artık interneti nereden bulursanız) kayıt açmanız gerekecek. Ayrıca bu sorun bana mı has, bilmiyorum ama 100 Mbps hizmet almama rağmen GeForce NOW'da bant genişliğim 20 Mbps ile sınırlı durumda. Teknik bir sorun mu yoksa bilerek mi yapıldı, bilmiyorum; son zamanlarda GFN kullanacak vaktim olmadığından şimdilik peşine düşmedim.

Altyapı genel olarak TTNET altyapısını kullanıyor TTNET ne imkan sağlıyorsa Türknet daha uygun fiyata sizlere sunuyor özellikle fiber veya VDSL altyapınız varsa 99.99 TL'ye faydalanabiliyorsunuz uçuk kaçık fiyat ödemeden tabi port sorunsalı yoksa...

Pingi çok iyi. Kendi altyapısı değilse hız azalıp artması yaşayabilirsiniz ama o kadar da dert edilecek bir konu değil. Onun dışında memnunum. Geçenlerde fiyatı 85 TL'den 95'e çıktı. Bence 90 TL civarı yapılsa daha iyi olabilirdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı