Çözüldü TurkNet internete erişilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tunahanaltn

Hectopat
Merhaba, ben yıllardır ZyXEL VMG1313-T20b modem ile TurkNet kullanıyorum, modem sayfasında karşıma hızlı kurulum ekranı geldi.

IMG_20220313_025440.jpg

İleri dedim sonra interfeace kısmını VDSL kullandığım için onu seçtim.

IMG_20220313_025501.jpg

İleri deyip Wireless service enable olarak işaretledikten sonra kaydet dedim kaydetme bittikten sonra kapattım ve hiçbir cihazım üzerinden internete erişemedim.
Not: Modemi de sıfırladım ara yüzden de sıfırladım ama sonuç yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cihazı sıfırlayıp, sihirbazı kullanmadan manuel olarak ayarlarınızı yapın ve internet hizmetinizin aktif olduğundan emin olun.

Sabah geldiler PPP kullanıcı bilgilerinin verdiler bende anca giriş yaptım ve şu an sorunsuz kullanıyorum.

Telefon numarasının orada VDSL yazısı niye var onu silip dener misiniz?

O bilgileri modem arayüzüne girdikten sonra otomatik olarak veriyordu.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Merhaba, ben yıllardır ZyXEL VMG1313-T20b modem ile TurkNet kullanıyorum, modem sayfasında karşıma hızlı kurulum ekranı geldi.

Eki Görüntüle 1330513

İleri dedim sonra interfeace kısmını VDSL kullandığım için onu seçtim.

Eki Görüntüle 1330515

İleri deyip Wireless service enable olarak işaretledikten sonra kaydet dedim kaydetme bittikten sonra kapattım ve hiçbir cihazım üzerinden internete erişemedim.
Not: Modemi de sıfırladım ara yüzden de sıfırladım ama sonuç yok.
Cihazı sıfırlayıp, sihirbazı kullanmadan manuel olarak ayarlarınızı yapın ve internet hizmetinizin aktif olduğundan emin olun.

Sabah geldiler PPP kullanıcı bilgilerinin verdiler bende anca giriş yaptım ve şu an sorunsuz kullanıyorum.

Telefon numarasının orada VDSL yazısı niye var onu silip dener misiniz?

O bilgileri modem arayüzüne girdikten sonra otomatik olarak veriyordu.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı