TurkNet interneti aktifleştirmiyor

omergrsy

Picopat
Daha fazla  
TurkNet bir rezilliktir. Binamda GigaFiber bağlantısı için kutu koydular ama aktifleştirmediler muhtemelen ben interneti 75 mps olarak alıyorum derhal bunu aktifleştirmenizi istiyorum, aksi takdirde aboneliğimi iptal edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi mahallede yaşıyorsunuz? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yan binalarda aktifken benim binamda aktif değil.

Küçükçekmece sefaköy kartaltepe mAh. Oturuyorum yan binalarda aktif GigaFiber ama benim binamda kutusu var aktif değil aradığımda kutu yok diyorlar haberleri bile yok koydukları kutudan.

Küçükçekmece sefaköy kartaltepe mAh. Oturuyorum yan binalarda aktif GigaFiber ama benim binamda kutusu var aktif değil aradığımda kutu yok diyorlar haberleri bile yok koydukları kutudan.
Kutunuz hala aktif değilse mahallenize bakan Turknet bayini bulun onlar yardımcı oluyor. Bende sitede aktif görünmediği halde kutuda sinyal olduğu için yarın kabloyu çekip kurulumu yapacaklar. Kutu aktif olana kadar bu şekilde bir yol izliyorlarmış sinyal geliyorsa. Bende sinyal sorunu yoktu.

Kutunuz hala aktif değilse mahallenize bakan Turknet bayini bulun onlar yardımcı oluyor. Bende sitede aktif görünmediği halde kutuda sinyal olduğu için yarın kabloyu çekip kurulumu yapacaklar. Kutu aktif olana kadar bu şekilde bir yol izliyorlarmış sinyal geliyorsa. Bende sinyal sorunu yoktu.
Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı