TurkNet internette online oyunlar ve internet sitelerine erişimde sorun var

efetutorial

Hectopat
Yer
Başakşehir/İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Ryzen 5 5600
Gpu: RTX 4060 Tİ 8 GB
Ram: G.Skill RipjawsV 3x8 3600 MHz
Anakart: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 4400Mhz (OC)
SSD: MLD M700 1TB 7000MB-5500MB/s
Kasa: THERMALTAKE S200 TG
İşlemci soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT

Monitor: PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA
Klavye: Darmoshark K8
Mouse: Razer Deathadder V2 Pro
Kulaklık: Razer BlackShark V2
Mikrofon: HyperX Quadcast
TurkNet kullanıyorum, DNS adresim 1.1.1.1. Bugün eve geldiğimde, internetime bir şey yapmadan Discord'da sesli kanala tıkladığımda "bağlanıyor"da kaldı. Daha sonra Discord'u açıp kapatmaya çalıştım ama açılış ekranında kaldı. Birkaç kere daha kapat-aç yapınca düzeldi. Daha sonra Genshin Impact oyununa girdim ama internet bağlantısı hatası verdi. LoL'e girmeye çalıştığımda arkadaş listem yüklenmedi ve belirli sitelere (neredeyse tüm sitelere, YouTube, Instagram falan hariç) giremiyorum. Technopat Sosyal'e VPN ile girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet kullanıyorum, DNS adresim 1.1.1.1. Bugün eve geldiğimde, internetime bir şey yapmadan Discord'da sesli kanala tıkladığımda "bağlanıyor"da kaldı. Daha sonra Discord'u açıp kapatmaya çalıştım ama açılış ekranında kaldı. Birkaç kere daha kapat-aç yapınca düzeldi. Daha sonra Genshin Impact oyununa girdim ama internet bağlantısı hatası verdi. LoL'e girmeye çalıştığımda arkadaş listem yüklenmedi ve belirli sitelere (neredeyse tüm sitelere, YouTube, Instagram falan hariç) giremiyorum. Technopat Sosyal'e VPN ile girdim.
İnternet sağlayıcınıza sorabilirsiniz. Aynı zamanda bu tarz sorunları "Güvenli internet, Aile profili" gibi şeylerde yaşatıyor. Kullandığınız DNS kaynaklıda olabilir.

İnternet sağlayıcınıza sorabilirsiniz. Aynı zamanda bu tarz sorunları "Güvenli internet, Aile profili" gibi şeylerde yaşatıyor. Kullandığınız DNS kaynaklıda olabilir.
DNS ayarları ile herhangi bir proglem yaşamadım daha önce, "Güvenli internet, Aile profili" açık olup olmadığına nerden bakabilirim?

DNS ayarları ile herhangi bir proglem yaşamadım daha önce, "Güvenli internet, Aile profili" açık olup olmadığına nerden bakabilirim?
Türknet'in mobile uygulamasından aynı zamanda müşteri hizmetleri ile öğrenebilirsiniz.

Bende Turknet kullanıyorum şu an genel bir sorun var. Destek talebi oluşturmuştum aradılar ve bunun genel bir sorun olduğunu söylediler en kısa zamanda çözüm bulacaklarmış. Oyunlara ve sitelere bazen giriyor bazen girmiyor ki girse bile kasa dona giriyor. Bu gece tatil yapalım kendimize en iyisi

Hayatımda ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bazı sitelere giriyor bazılarına girmiyor aynı şekilde oyunlarda öyle bazıları sorunsuz bazıları girmiyor, kısacası garip bir olay. Umarım en kısa zamanda çözüm bulurlar. Bu arada valorant oynayan arkadaşlar, oyuna giriyor fakat arkadaş kısmı görünmüyor. Maç girebilirsiniz ama arada gidiyor tam çıldırtıyor.

Bende TurkNet kullanıyorum şu an genel bir sorun var. Destek talebi oluşturmuştum aradılar ve bunun genel bir sorun olduğunu söylediler en kısa zamanda çözüm bulacaklarmış. Oyunlara ve sitelere bazen giriyor bazen girmiyor ki girse bile kasa dona giriyor. Bu gece tatil yapalım kendimize en iyisi.

Hayatımda ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bazı sitelere giriyor bazılarına girmiyor aynı şekilde oyunlarda öyle bazıları sorunsuz bazıları girmiyor, kısacası garip bir olay. Umarım en kısa zamanda çözüm bulurlar. Bu arada Valorant oynayan arkadaşlar, oyuna giriyor fakat arkadaş kısmı görünmüyor. Maç girebilirsiniz ama arada gidiyor tam çıldırtıyor.

Aynı durum bende de var YouTube video indirme sitesine bile girmiyor saçma şekilde.

Arkadaşlar sorun kullandığınız DNS kaynaklı olabilir. Ben TurkNet VDSL ile AdGuard DNS kullanıyorum, internette hiç sıkıntı yok ve dediğiniz siteye de girebiliyorum.

Gigafiber var bende de ayni sorun var.
Bazi sitelere giris ya yapmiyor yada cok uzun sure bekletiyor.
adguard dns kullaniyordum otomatige aldim gene ayni.
Warp acinca sorun falan kalmiyor.

GigaFiber var bende de ayni sorun var.
Bazi sitelere giris ya yapmiyor ya da cok uzun sure bekletiyor.
AdGuard DNS kullaniyordum otomatige aldim gene ayni.
WARP acinca sorun falan kalmiyor.

Bende de aynısı sadece vpn açtığımda problemim çözülüyor anlamadım gitti.

Bende Turknet kullanıyorum şu an genel bir sorun var. Destek talebi oluşturmuştum aradılar ve bunun genel bir sorun olduğunu söylediler en kısa zamanda çözüm bulacaklarmış. Oyunlara ve sitelere bazen giriyor bazen girmiyor ki girse bile kasa dona giriyor. Bu gece tatil yapalım kendimize en iyisi

Hayatımda ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bazı sitelere giriyor bazılarına girmiyor aynı şekilde oyunlarda öyle bazıları sorunsuz bazıları girmiyor, kısacası garip bir olay. Umarım en kısa zamanda çözüm bulurlar. Bu arada valorant oynayan arkadaşlar, oyuna giriyor fakat arkadaş kısmı görünmüyor. Maç girebilirsiniz ama arada gidiyor tam çıldırtıyor.
COMNET yüzünden sorunlar oluşmaya başlandı firmada. IPV6 hizmetini de sonlandırdı. İlk 6 Ay %50 indirim muhabbetiylede firmaya çok sayıda müşteri eklendi. Sunucuları birden bunca insanı kaldıramadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı