Çözüldü TurkNet iptal edilirse modem geri istenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hudrikerem

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 hafta önce TurkNet'e geçiş sağladım. Geçiş yaparken ilk 1 ay memnun kalmazsanız ücret almıyoruz gibi bir kampanyaları vardı. Memnun kalmadım, iptal ettirmek istiyorum fakat farklı bir ISS'ye geçeceğim için ilk önce TurkNet'i iptal mi ettirmem lazım yoksa direk farklı ISS geçiş işlemini başlatmam mı lazım? Şu yüzden soruyorum: İlk olarak iptal edersem benden modem iadesi isteyecekler. O süreçle uğraşmak istemiyorum. Farklı ISS'ye geçiş yapsam ücret almamaları için yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 hafta önce TurkNet'e geçiş sağladım. Geçiş yaparken ilk 1 ay memnun kalmazsanız ücret almıyoruz gibi bir kampanyaları vardı. Memnun kalmadım, iptal ettirmek istiyorum fakat farklı bir ISS'ye geçeceğim için ilk önce TurkNet'i iptal mi ettirmem lazım yoksa direk farklı ISS geçiş işlemini başlatmam mı lazım? Şu yüzden soruyorum: İlk olarak iptal edersem benden modem iadesi isteyecekler. O süreçle uğraşmak istemiyorum. Farklı ISS'ye geçiş yapsam ücret almamaları için yeterli olur mu?
Önce abonelik iptal etmeniz lazım ki mevcut portunuz boşa çıksın.
Modemi ya iade edeceksiniz ya da parasını ödeyip satın alacaksınız.

Artı -3 Eksi
Çözüm
TurkNet'e geçiş yapmadan önce Türk Telekom'daydım. Türk Telekom yollamıştı modemi. Şu an ben Türk Telekom'a tekrar dönmek istiyorum geçiş işlemleri yaparken TurkNet'i kendileri iptal etmezler mi? Port boşa çıkınca aboneliği başlatırlar. Mesai saatleri içinde olsa arayacağım da ön bilgi lazım yarın için, teşekkürler.

Ve bu linkte iptal etmeden geçiş sağlayabileceği söylenmiş.

Türk Telekoma geçmek istediğini bildirmen yeterli
TurkNet zaten taahhütsüz istediğin zaman değiştirebilirsin ama TTnet taahhüt yapacak değiştiremeyeceksin. Turknet iyidir neden değişmek istiyorsun?

Türk Telekoma geçmek istediğini bildirmen yeterli
TurkNet zaten taahhütsüz istediğin zaman değiştirebilirsin ama TTnet taahhüt yapacak değiştiremeyeceksin. Turknet iyidir neden değişmek istiyorsun?
Yaşadığım sorunlar, kesintiler ve artık soğumam nedeniyle değiştirmek istiyorum. Teşekkür ederim bilgi için 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı