TurkNet iyi mi?

Türk Telekom önceki alt yapımda sorun yaratıyordu yeni eve geçince düzeldi gecikme iyi fakat hızım çok düşük 13 Mbps alabiliyorum TurkNet'e geçince 100Mbps ve 8 upload alacağım zaten geçmem için ana sebeplerden biriside bu.

4K da işlemci besleyebilir fakat bence işlemcinizi yükseltin daha güzel sonuçlar alırsınız. Bence o işlemci o ekran kartına yetmez ya çözünürlük yükselterek darboğazı ortadan kaldırabilirsiniz ama sisteminde sadece işlemcisi yüksek olan farklı bir kullanıcı sizden çok daha iyi bir performans alır o işlemcinin harcı değil bence 2070 Super Max 3050 gider o işlemciye minimum R5 5600X daha verimli olur size. Şu anki halinden memnun musunuz peki.

:D hocam sankı eski nesil bir işlemciden bahsediyorsunuz RTX 3080 bile besleyen bir işlemci bu 4K'da kaldiki 3600'den 5600X geçilmez daha üst 5800X gibi bir işlemci alınır. Bende de RTX3080 12 GB var ama kullanmıyorum şu an.

İyi ama 140 TL'ye değmez. milenicom vs alternatiflere yönelmek lazım bende arayış içindeyim hem git TT altyapısı kullan hem muadil firmalarına göre %30 pahalı ol. saçma.

Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yaptım sizce mantıklı bir kararımı verdim zaten alt yapım iyi ama bir arıza yaşadığımda veya evden taşınırken vs sorun olur mu?
Alabildiğiniz max hız nedir?

Arıza yaşadığınızda OIM kısmında ticket açıyorsunuz. Şikayet bildirmek için arama yapamıyorsunuz. Sizi yetkililer geri arıyor.

Nakil başvurusu yine OIM üzerinden alınır destek kaydı ile.

Hat iptali için e-Devlet, faks, mail adresi gibi yöntemler sunulur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı