TurkNet iyi mi?

Yagiz2834

Centipat
Daha fazla  
Şu an Türk Telekom 50 Mbps internete 500 ödüyorum. 1-2 ay sonra 100 Mbps internete 700 ödeyeceğim. Onun yerine TurkNet 1000 Mbps internete 700 ödemek mantıklı mı? TurkNet'in sitesinde altyapım destekliyor görünüyor. TurkNet iyi mi, sorun çıkarır mı?

Şu an Türk Telekom 50 Mbps internete 500 ödüyorum. 1-2 ay sonra 100 Mbps internete 700 ödeyeceğim. Onun yerine TurkNet 1000 Mbps internete 700 ödemek mantıklı mı? TurkNet'in sitesinde altyapım destekliyor görünüyor. TurkNet iyi mi, sorun çıkarır mı?

TurkNet daha yeni verileri sızdırmasıyla gündem oldu, sizin için sorun yoksa TurkNet alabilirsiniz, bedava modem veriyor, cayma bedelini siz ödemiyorsınuz, Türk Telekom'a o kadar para vermek biraz manasız.

Düşünmek bile hata hani bu soruyu sormanıza bile gerek yok. Düşünmeden direk geçin. Hatta davet kodu ile katılana ilk ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz yardımcı da olabilirim.

Ben yeni geçtim ve memnun değilim müşteri hizmetleri de çalışanları da kötü bence.

Veri sızıntısı işi cidden can sıkıcı ancak elinizdeki en iyi seçenek bu.

Olaya sadece internet hızı olarak bakmayın. Turknet gigafiber varsa geçmeniz iyi olur. Sansür konusunda rahatlar. Dns değiştirip yasaklı sitelere girilebiliyordu en son. Oyun için firmalarla özel anlaşmalar yapıyorlar. Müşteri hizmetleri ise kötü. Telefonla konuşma olayı yok. Kayıt açıyorsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı