TurkNet kopuyor

Kerem9

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. TürkNet 35Mbps yalın internet kullanıyorum. Genel olarak çok büyük bir sorun yaşamadım fakat arada bir kopma problemi yaşıyorum hem bilgisayar üzerinden hem de Wi-Fi üzerinden. Bu kopmalar modemden mi kaynaklanıyor yoksa TürkNet'ten mi? Eskiden TTNET kullanırken hiç böyle problemler yaşamıyordum. Eğer TürkNet'ten sebepse tekrar TTNET'e geri döneceğim. Sizce modemden midir sağlayıcıdan mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla TürkNet TTNET'in altyapısını kullanıyor. Bir sorun varsa modemde olabilir emin olmamakla birlikte.

Sorunun bana modemle ilgiliymiş gibi geldi. Eğer farklı bir modem bulabilirsen bir kaç gün takıp dene yine oluyorsa Türknetden kaynaklanıyordur.

Wi-Fi'nin koptuğunu söylemişin. Bunun firma ile alakası yok modemin çekim güçü ile alakadır.

Kopma demek pek doğru olmadı sanırım Wi-Fi oluyor fakat üstünde bir ünlem işareti çıkıyor. Yani kullanılmıyor internet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…