TurkNet kurulum ekibi randevu için aramadı

Merhaba, destek kaydınızı kontrol ettiğimde " görüşmenizin 04:13 dakikasında Cayma bedelinizin 240 TL'ye kadar 6 aylık süreçte aylık 40 TL karşılamasının sağlanacağı yönünde tarafınıza bilgilendirme sağlandığı tespit edilmiştir. 10:40 dakika içerisinde hizmeti 2. ayda iptal ettirmeniz durumunda Cayma bedeli indiriminden sadece 2 ay faydalanabileceğiniz yönünde bilgi paylaşıldığı tespit edilmiştir. Görüşme içeriğinde tarafınıza cayma bedeli dışında çıkacak herhangi bir faturalandırma karşılanacağı yönünde bilgi paylaşılmadığı, ilgili görüşmenin Standartlara uygun olduğu anlaşılmıştır." bilgisi yer alıyor.

Türknet saha ekibinin saçmalık seviyesi 48 saat içinde arayacağız diyip 5 gündür aramıyor gerçek müşteri kaybına yol 1 haftadır bekliyorum internetsizim Destek numaram:55964401
@500498
@TurkNet Destek Tutku

Türknet saha ekibinin saçmalık seviyesi 48 saat içinde arayacağız diyip 5 gündür aramıyor gerçek müşteri kaybına yol 1 haftadır bekliyorum internetsizim Destek numaram:55964401
@500498
@TurkNet Destek Tutku
Merhaba, aktivasyon ekibimize işlemlerinizin önceliği için bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler.

Hocam konuuyu hortlattım ama bende de durum aynı 5 gündür ekibe ilettik deyip duruyorlar ama ortada beni arıyan bir ekip yok internetim yok 5 gündür. Bugün cuma ve bugün geleceği söylendi ama kimse gelmedi.

Hocam konuuyu hortlattım ama bende de durum aynı 5 gündür ekibe ilettik deyip duruyorlar ama ortada beni arıyan bir ekip yok internetim yok 5 gündür. Bugün cuma ve bugün geleceği söylendi ama kimse gelmedi.
Merhaba, konuyla ilgili açılan aktivasyon destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?

Merhaba, konuyla ilgili açılan aktivasyon destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?

Destek kayıdı numaram 60252759 bir de durumum çok acil evde internet yok VDSL'den fibere geçiyorum ben VDSL bağlantım da yok Online derslere katılamıyorum.

Destek kayıdı numaram 60252759 bir de durumum çok acil evde internet yok VDSL'den fibere geçiyorum ben VDSL bağlantım da yok Online derslere katılamıyorum.
Şu an geçiş süreci devam etmektedir, en hızlı şekilde tamamlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…