Atomtost9 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 190 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #11 Metalwell dedi: @Atomtost9 gectiler mi hocam? Genişletmek için tıkla... Usta geçince yazarim şu an arayan soran yok. Pazar gunleri çalışmiyor diye biliyorum. Pazartesi bakacağız. TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, uzmanımız ekipler ile iletişime geçmiştir. En kısa süre içerisinde kurulum için sizinle iletişime geçecekler Genişletmek için tıkla... Bu gecikmenin sebebi elinizde fiber modem olmamasi mi? Birkaç yerde okudum da. Metalwell dedi: @Atomtost9 gectiler mi hocam? Genişletmek için tıkla... Bugün kurulum gerçekleştirildi. Son düzenleme: 22 Şubat 2023
Metalwell dedi: @Atomtost9 gectiler mi hocam? Genişletmek için tıkla... Usta geçince yazarim şu an arayan soran yok. Pazar gunleri çalışmiyor diye biliyorum. Pazartesi bakacağız. TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, uzmanımız ekipler ile iletişime geçmiştir. En kısa süre içerisinde kurulum için sizinle iletişime geçecekler Genişletmek için tıkla... Bu gecikmenin sebebi elinizde fiber modem olmamasi mi? Birkaç yerde okudum da. Metalwell dedi: @Atomtost9 gectiler mi hocam? Genişletmek için tıkla... Bugün kurulum gerçekleştirildi.