R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #21 sekerr dedi: KARDAŞ UYUYORLARDIR ONLAR. FİKRİMİZİ SÖYLÜYORUZ. GECE 1 DEN BERİ YAZIYORUM SEN YENİ KALKTIN GALİBA. Genişletmek için tıkla... Yahu seçim loto totoyla konunun ne ilgisi var kardeş?
sekerr dedi: KARDAŞ UYUYORLARDIR ONLAR. FİKRİMİZİ SÖYLÜYORUZ. GECE 1 DEN BERİ YAZIYORUM SEN YENİ KALKTIN GALİBA. Genişletmek için tıkla... Yahu seçim loto totoyla konunun ne ilgisi var kardeş?
R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #22 sekerr dedi: MORALİ BOZUYOR. ŞUANDA GÜLMEKTEN GÖZLERİM YAŞARDI. ÇOK YAŞA. BENDE BİLMİYORUM NE ALAKA. ÇAKTIRMA BOŞVER. SAYISAL 60 MİLYON VERİYO. ONLİNE OYNUYON KOLONU 4 TL. GALATASARAY KAYBEDER FENER KAZANIR. RAKAM SÖYLESENE YAZIYIM. Genişletmek için tıkla... Sen uçmuşsun yahu.
sekerr dedi: MORALİ BOZUYOR. ŞUANDA GÜLMEKTEN GÖZLERİM YAŞARDI. ÇOK YAŞA. BENDE BİLMİYORUM NE ALAKA. ÇAKTIRMA BOŞVER. SAYISAL 60 MİLYON VERİYO. ONLİNE OYNUYON KOLONU 4 TL. GALATASARAY KAYBEDER FENER KAZANIR. RAKAM SÖYLESENE YAZIYIM. Genişletmek için tıkla... Sen uçmuşsun yahu.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2022 #23 niko74 dedi: Ttnet i iptalbettik yeni abonelik için türknete gecmek istiyoruz bu durumda kurulumu kendimiz yapsak yinede kurulum ücreti ödermiyiz. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, yeni başlatılan aboneliklerde kurulum ücreti alınıyor.
niko74 dedi: Ttnet i iptalbettik yeni abonelik için türknete gecmek istiyoruz bu durumda kurulumu kendimiz yapsak yinede kurulum ücreti ödermiyiz. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, yeni başlatılan aboneliklerde kurulum ücreti alınıyor.