Problem derken ne gibi bir problem?
GIBIRNet nasıl peki? Fiyatı daha uygun gibi duruyor fakat önerilmezse TürkNet'e geçeceğim direkt.
Bağlantı sorunları, düşük indirme/yükleme hızları gibi başlıca sorunlar yaşamış kullanıcılar. Netspeed de iyiydi, fakat şu an için bence TurkNet daha iyi.
Önermiyoruz, zaten önerilmesi de Sosyal kuralları dahilinde yasak.
Bknz (Yasaklı Siteler):
Technopat Sosyal Uyarı Süreleri ve Yasaklı Siteler
Technopat Sosyal'de verilen birçok uyarının süresi bu konuda belirtilecektir. Moderasyon Ekibi bazı uyarılar dışında (Uygunsuz üslup, hakaret) bu konudaki uyarı sürelerine uymak zorundadır. Uyarı süresi kullanıcının aldığı uyarılara göre daha kısa verilebilir ama daha uzun verilemez...www.technopat.net
Önerilmemesinin sebebi nedir peki?
Cevaplar için teşekkür ederim, TürkNet'e geçeceğim.
Türk Telekom taahhüdümüz bitiyor ve ISS değiştireceğiz fiyatları pahalı olduğu için. TurkNet ve Netspeed yakın fiyatlar ve aynı hızı sunuyor. İki firmada 12 ay sabit fiyat garantisi veriyor peşin ödemede. Kısaca iki firmada birbirinin aynı şeyleri sunuyor, hangisine geçmek daha mantıklı olur? Hangisi daha sorunsuzdur? Diğer ISS önerilerine de açığım.
Forumun arama kısmına Netspeed yazmanız yeterli. Çok sorun var bu sıralar.
Bağlantı sorunları, düşük indirme/yükleme hızları gibi başlıca sorunlar yaşamış kullanıcılar. Netspeed de iyiydi, fakat şu an için bence TurkNet daha iyi.
Önermiyoruz, zaten önerilmesi de sosyal kuralları dahilinde yasak.
Bknz, yasaklı siteler ve uygulamalar:
Technopat Sosyal Uyarı Süreleri ve Yasaklı Siteler
Technopat Sosyal'de verilen birçok uyarının süresi bu konuda belirtilecektir. Moderasyon Ekibi bazı uyarılar dışında (Uygunsuz üslup, hakaret) bu konudaki uyarı sürelerine uymak zorundadır. Uyarı süresi kullanıcının aldığı uyarılara göre daha kısa verilebilir ama daha uzun verilemez...www.technopat.net
Geçenlerde saçma sapan bir sorun yaşamıştım ama kendi kendine düzeldi. Fiyat olarak pek bir avantajı kalmadı ama.Bu sıralar Netspeed'in sorunları var diye biliyorum. Turknet daha iyi olabilir. @Caner Uncu daha iyi bilir.
TurkNet'e geçtim, yarın falan en geç bağlanacağım sanırım. 1 ay deneme süresi var. Beğenmezsek değiştirebilirim sorun yok.
Eki Görüntüle 2110927
Vadettikleri hızı alabiliyorum şu anlık. Kopma vesaire yaşazsam sorunsuz gibi duruyor. Tekrardan teşekkürler.