TurkNet mi yoksa Türk Telekom mu?

Qucukcuk

Centipat
Daha fazla  
Türk Telekom kullanıyorum bu ay sonu sözleşme bitiyor. Yeni fiyatlarla 100 MB paket ve TV paketi toplam 700 küsur TL oluyor. TurkNet'te ise 100 MB internet 400 TL ayrıca TV'ye ne bulabilirim sizce ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet performansı isterseniz TurkNet fiyatı biraz tuzlu olabilir ama altyapınız sağlamsa 1Gbit'e kadar download ve upload alabilirsiniz.

Kanka bizde TurkNet var uzaklara iyi çekmiyor ama 1000 MB fiber bağlatabilirsen bina dışında bile kullanırsın öneririm.

Uzakta çekmeme sebebi normal. Modemde bulunan Wi-Fi'lerin belli kapsama alanları olur eğer Wi-Fi ile bağlantı kullanıyorsan. 1gigabit internet alsın kapsama alanının dışında bulunduğu sürece performans gene alamaz adamakıllı. Router kullanarak bağlantıları dağıtılması lazım öyle konularda eğer Wi-Fi ile bağlantı konusundan bahsediyorsan. Bahsetmiyorsan uzaklarda iyi çekmiyor dediğin ping konusu ise orası da olduğun konumdan bağlandığın sunucu arasındaki mesafe etkiler ona da yapılacak pek bir şey yok. ISS'nin olayları onlar.

Türk Telekom kullanıyorum bu ay sonu sözleşme bitiyor. Yeni fiyatlarla 100 MB paket ve TV paketi toplam 700 küsur TL oluyor. TurkNet'te ise 100 MB internet 400 TL ayrıca TV'ye ne bulabilirim sizce ne yapayım?
Türksat (kablonet ) kullanıyordum, sürekli internette özellikle gece kopmalar yaşamaya başladım. 3-4 yıldır kullanıcısıydim. Sorun son zamanlarda yaşanıyordu, görüştüm .Ekip gelip baktı, sorun giderilmedi. Bende sorun modemde sandım, yeni modem için yeni abonelik yapacaktım. Sonra şikayetleri okudum, sadece ben değil birçok kişi bu durumda. Bir sorun var ama sebebini bilmiyorum. Sonra araştırmaya koyuldum. Türknet müşteri hizmetlerine bağlanmak ciddi sıkıntıymış. Müşteri temsilcisinin ulaşılabilir olması çok önemli. Sonra 2 yakınım Türk telekom kullanıyordu. Bende Türk telekom kullanıyorum, çok memnunuz. Yaklaşık 1.5 ay olacak, hiç kopma yaşamadık. Müşteri hizmetlerine çok rahat ulaşılıyor. Bence Türk telekom kullanın, başvurudan sonra hizmet süresi konusunda da problem yaşamadım. Önce kurye geldi, kuryenin hangi tarihte geleceğine birlikte karar veriyorsunuz . Sonra da modemi bağlamak için ekip geldi. Web sitesinden kampanya var mı, bakın. Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı