TurkNet modem değişimi yapınca para alırlar mı?

Sidardicle

Decapat
Katılım
19 Mart 2023
Mesajlar
144
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar TurkNet kullanıyorum başlıkta olduğu gibi modemi değiştirmek istiyoruz evde PlayStation 5 ve bilgisayar var internet 1000 Mbps ve upload ama nedensizce modemde sadece 1 tane Ethernet var o da bilgisayara bağlı bilen birisi varsa yardımcı olur mu?
 
TürkNet'i arayın bence gelip bir ölçüm yapsınlar sonra ücretsiz değişim sağlarlar diye düşünüyorum çünkü 1000 Mbps ise en az bi 800-900 almanız lazım.
 
Alırlar. Yaklaşık 1600 TL civarıydı. Ethernet çoğaltıcıda alabilirsiniz fakat hız kaybı olabilir.

TurkNet'i arayın bence gelip bir ölçüm yapsınlar sonra ücretsiz değişim sağlarlar diye düşünüyorum çünkü 1000 Mbps ise en az bir 800-900 almanız lazım.

Arkadaş zaten hızı tam aldığını belirtmiş. Sorunu Ethernet girişi sayısı.
 
Alırlar. Yaklaşık 1600 TL civarıydı. Ethernet çoğaltıcıda alabilirsiniz fakat hız kaybı olabilir.



Arkadaş zaten hızı tam aldığını belirtmiş. Sorunu Ethernet girişi sayısı.
Aynı interneti kullanıyoruz. Ben de ethernet ile bağlıyım ancak 850-900 alıyorum en düşük. Adamlar kablom ile alakalı düşük olduğunu söyledi abimin odasında modem abim 980 alıyor. Sorun bence ya bağlantıda ya modemde hocam.
 
Öncelikle hangi modemi kullanıyorsunuz? Arka veya yan tarafında etiketi var. Orada yazıyor olması lazım. ONT'den bahsediyor olabilir misiniz? TurkNet genelde 4 portlu cihazlar dağıtıyordu. Değişikliğe mi gitti?

Diyelim modemin tek lan portu var. PC ve PS 5 aynı anda çalışmıyorsa gigabit aptal switch alabilirsiniz. Fiyatı uygun. Sorununuzu çözecektir.

Arkadaşlar uzun süredir yazmıyordum kusura bakmayın tamamen konuyu açtığımı unutmuşum TurkNet aradım ve konuştum kendileri ücret almıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı