TurkNet modem gereken hızı vermiyor

draqa

Kilopat
TurkNet kurulum için gelmişti. Türk Telekom'un kutuya kabloyu getirmediğini söyledi ve gitti. Bugün bana bir mesaj geldi. DSL sinyalinin aktif olduğunu modemi kontrol etmemi söylüyordu. Ben de modemin kurulumunu kendim yaptım. Şu an aldığım hız 7 MB download 0.67 upload. Bana söylenen hız 94Mbit. Benim yapabileceğim bir şey var mı acaba? Modem arayüzünde de ADSL yazıyor.

1629306559474.png

Destek talebinden adam akıllı cevap alamıyorum. Bunu söyleyenler vardı zaten ilgilenilmiyor diye. Ama bu hızı veren başka firma yok nerdeyse bu yüzden geçtim. Benim yapabileceğim birşey var mı? Bilen biri vardır diye yazdım.

Destek talebinden adam akıllı cevap alamıyorum. Bunu söyleyenler vardı zaten ilgilenilmiyor diye. Ama bu hızı veren başka firma yok neredeyse bu yüzden geçtim. Benim yapabileceğim bir şey var mı? Bilen biri vardır diye yazdım.

TurkNet'den şikayet oluşturun 2 günden ararlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı