TurkNet modem mi alternatifler mi?

IMG_20201223_194133.jpg

Evet, ikisini de kullandım ve Keenetic öneriyorum.

Hocam tam olarak DSL KN-2011-01TR 300 yi kast ediyordum Keenetic olarak. Çok şık geldi ve yorumlar asustan bile olumlu. Deneyimlediniz mi? 300 liradan daha ucuza perfomans ı iyi ise düşünmeye gerek bile yok diğer ürünleri neredeyse.
O modem Omni DSL ve sadece 2.4 GHz destekliyor hocam. Onu almanızı tavsiye etmem daha yüksek bütçeniz varsa.
400 TL bütçeniz varsa TurkNet'in sattığı modem çok iyi. Tek eksiği Keenetic modemlerdeki gibi SNR ayarlama imkanı yok. Belki telnet ile yapılabilir fakat zahmetli iş.
Eğer bütçeyi 500 TL'ye çıkarabiliyorsanız Extra DSL tam size göre. Ömürlük modem.

Bahsettiniz terimleri ilk defa duyuyorum. :)
2.4Ghz ve 5Ghz wirless cihazları için geçerli bir özellik sanırım. Eski dairemde 10 sene boyunca TT un verdiği 8 Mbit adsl ve modem ile gayet memnun edici çekim gücü aldım. 6372 diye bir model. Sadece kablosuz için daha hızlı data transferi sunacak veya iyi çekim sunacak ise pek önemli değil.
SNR ayarı ne demek?
Omni DSL kötü bir şey mi?
Zyxel bağlantıda kopmaya neden olabilir deniliyor?
Extra DSL için fırsatları araştırmaktayım.
300-350 TL fiyatalarıa bulunabilen asus dsl ac51 nasıldır?

Eki Görüntüle 797258
Evet, ikisini de kullandım ve Keenetic öneriyorum.
Bu DSL KN-2011-01TR modeli mi. Hiç bağlantı sorunu yaptı mı?

Bu DSL KN-2011-01TR modeli mi? Hiç bağlantı sorunu yaptı mı?
Evet Omni DSL modeli. Hayır çok memnunum.

Artıları:

Elle SNR değeri ayarlanabiliyor.

Ping düşürme ayarları var.

Mükemmel ve sürekli güncellenen modem arayüzü.

İki tane 5 dbi anten ve güzel, stabil Wi-Fi performansı. 120 metrekare evdeyim. Evin her yerinde full çekiyor.

WPA3 desteği.

Uygun fiyatı.

Modeme USB takarak torrent veya dosya indirebiliyorsun ve bu dosyaları paylaşabiliyorsun.

Modem üstünden misafir ağı oluşturabiliyorsun.

Modem üzerinden DNS ayarlayabiliyorsun. Örneğin AdGuard DNS ayarladım ben hiç reklam görmüyorum.

Hiç kopma olmadı daha.

Kurulumu aşırı basit. Modem arayüzünü giriyorsun 1 dakika içinde kurulum yapıyorsun.

3 + 1 yıl garantisi var.

KeenDNS ile uzaktan modeme erişebiliyorsun.

Duvara asılabiliyor ve çok yakışıklı.

Kötü yanları:

Kapatma tuşu yok.

Bu kadar yazdıktan sonra da ağzın sulanmadıysa artık bir şey demiyorum. :D

Kulağa çok güzel geliyor baya cazip geldi . :)
İlk defa apartmana geçiyorum çok fazla ağ var fakat koridorun ortasına koyacağım 😁 bende de sorun olmaz sanırım.
5Ghz eksigiklini hissettiniz mi hiç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı