O modem Omni DSL ve sadece 2.4 GHz destekliyor hocam. Onu almanızı tavsiye etmem daha yüksek bütçeniz varsa.Hocam tam olarak DSL KN-2011-01TR 300 yi kast ediyordum Keenetic olarak. Çok şık geldi ve yorumlar asustan bile olumlu. Deneyimlediniz mi? 300 liradan daha ucuza perfomans ı iyi ise düşünmeye gerek bile yok diğer ürünleri neredeyse.
Bu DSL KN-2011-01TR modeli mi. Hiç bağlantı sorunu yaptı mı?Eki Görüntüle 797258
Evet, ikisini de kullandım ve Keenetic öneriyorum.
Evet Omni DSL modeli. Hayır çok memnunum.Bu DSL KN-2011-01TR modeli mi? Hiç bağlantı sorunu yaptı mı?
Azıcık bütçe zorlayıp Extra DSL alsanız çok tatlı olur 6 taksitle falan.5G eksikliğini hissettiniz mi hiç?
Stabil Wi-Fi performansı istiyorsan Qualcomm çipsetli cihazlara bakmalısın. Fiyatları biraz tuzludur.Keenetic Extra DSL almanı öneririm AC desteği mevcut.
Elinde modemi olsa önerirdimStabil Wi-Fi performansı istiyorsan Qualcomm çipsetli cihazlara bakmalısın. Fiyatları biraz tuzludur.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.