TurkNet modem performansı nasıldır?

Altyapı sorgulama sonucuna göre Türk Telekom fiber altyapınız mevcut. Her internet servis sağlayıcısı Türk Telekom fiber altyapısından 1000 Mbps vermediği için sonuçlar farklı çıkıyordur. TurkNet Türk Telekom fiber altyapısından 100 Mbps veriyor. Genelde ZyXEL DX 3301-T0 veriliyordu ama şu an hangi modem veriliyor bilmiyorum. İsterseniz kendi modeminizi alıp kullanabilirsiniz.

Aklıma gelmişken internet hız testi yapıp atayım.

Altyapı sorgulama sonucuna göre Türk Telekom fiber altyapınız mevcut. Her internet servis sağlayıcısı Türk Telekom fiber altyapısından 1000 Mbps vermediği için sonuçlar farklı çıkıyordur. TurkNet Türk Telekom fiber altyapısından 100 Mbps veriyor. Genelde ZyXEL DX 3301-T0 veriliyordu ama şu an hangi modem veriliyor bilmiyorum. İsterseniz kendi modeminizi alıp kullanabilirsiniz.

Öyle bir hakkım var mı? Veyahut ben 1000MBPS destekleyen modem alsam o kadar alabilir miyim hızı?

Dosya Ekleri

• 1734903365560.png
    1734903365560.png
    66 KB · Görüntüleme: 27

Öyle bir hakkım var mı? Veyahut ben 1000MBPS destekleyen modem alsam o kadar alabilir miyim hızı?

Evet kendi fiber modeminizi kullanabilirsiniz ama modem kirası ödemeye devam ederseniz diye biliyorum. TurkNet Türk Telekom altyapısından en fazla 100 Mbps veriyor.

Hocam kullanabiliyorsun ama modemler zaten olmuş ateş pahası bence gerek yok verecekleri modem altyapınızın sağladığı hızı verecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı