TurkNet modeme girilen kullanıcı adı ve şifre yanlış

Hotchys

Kilopat
Daha fazla  
Modemde bütün ışıklar yanmasına rağmen internete giremiyorum. msftconnecttest.com'a girince modeminize girilmiş olan kullanıcı adı ve şifre aboneliğinizde kayıtlı olan bilgiler uyuşmadığı için internete erişemiyorsunuz yazıyor oysaki kullanıcı adını da şifreyi de doğru giriyorum. Yardım edebilecek var mı?

Aynı sorunu ben geçen TTnet 'de yaşadım müşteri hizmetlerini arayıp çözmeye çalıştık şifremi sıfırladılar vs. fakat yine olmadı. Sonradan tekrar denedim ve bilgileri girdikten sonra çıkan bilgi ekranında 'bitti' butonuna tıkladım ve internetim geldi ,bazen bizden kaynaklanıyor sorun. İşlemleri dikkatli yap ,bir de müşteri hizmetlerini ara görüş

Aynı sorunu ben geçen TTnet 'de yaşadım müşteri hizmetlerini arayıp çözmeye çalıştık şifremi sıfırladılar vs. fakat yine olmadı. Sonradan tekrar denedim ve bilgileri girdikten sonra çıkan bilgi ekranında 'bitti' butonuna tıkladım ve internetim geldi ,bazen bizden kaynaklanıyor sorun. İşlemleri dikkatli yap ,bir de müşteri hizmetlerini ara görüş
Turknet'te müşteri hizmetleri yok maalesef destek kaydına da uzun bir süre sonra cevap vermiyorlar. En az 10 kere fabrika ayarlarına döndürüp girmişimdir bilgileri ama bağlanmadı.

Turknet'te müşteri hizmetleri yok maalesef destek kaydına da uzun bir süre sonra cevap vermiyorlar. En az 10 kere fabrika ayarlarına döndürüp girmişimdir bilgileri ama bağlanmadı.
Merhaba bende senle birebir aynı sorunu yaşıyorum türknete yeni geçiş yaptım. Sorunu nasıl çözdün yardımcı olabilir misin?

Modem arayüzünden girilen kullanıcı adı ve şifreyi değiştirmelerini istedim. Değiştirildilten sonra sorun çözüldü.
Teşekkürler bende de düzeldi. Fakat yapa alt yapısındayım. Bana 35 ile 100 megabit arasında hız vereceklerini söylediler. 20 download 6 upload alıyorum. Bu hızı desteğe yazsam yükseltirler mi ? En azından 35 megabit almak istiyorum. Modem değerleri bu şekilde;
86481101_2846238132065496_7087083818112253952_o.jpg

Modem arayüzünden girilen kullanıcı adı ve şifreyi değiştirmelerini istedim. Değiştirildilten sonra sorun çözüldü.

Birebir aynı sorun bende de var. lütfen yardımcı olur musunuz? müşteri hizmetleri uzaktan modemime girilen kullanıcı adı ve şifremi değiştirebiliyorlar mı? İnternet ışığım yanmıyor sadece. MH kullanıcı adı ve şifrenizi giremiyorsunuz diyor ama defalarca denedim..ne yapmalıyım?

.....430b şeklinde. Şifrenin ... Olan kısmı karışacak bir nitelikte değil. Sizin dediğiniz gibi 0(sıfır) olarak giriyordum şimdi ise harf olan O şeklinde denedim ama olmuyor. Özel bir ekip çağırdım. 2 farklı modem ile kurulum gerçekleştirdi. Ve hepsinde modemde internet ışığı hiç tetiklenmiyor hiç yanmıyor. Dsl ışığı sabit yanıyor. Ekip bana kesinlikle alt yapı sorunu olduğunu sokaktaki beyaz dolabın resetlenmesi gerektiğini söyledi. Ama bu işlemi turknet MH aktardığımda 99 TL ücret ile bir arıza varsa ekipler gelir yapar bir arıza yoksa ücret almazlar deniliyor. Modeminizde sorun var diyorlar yüksek ihtimalle. Asus ac 51 kullanıyorum ve Asus MH ile de defalarca kurulum yaptık ama olumsuz. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı