TurkNet nasıldır?

ivandrag0

Decapat
Yer
Maslak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bu ay sonunda Türk Telekom 24 Mbps internet aboneliğimizi bitirmeyi düşünüyoruz da TurkNet'e geçmeyi düşünüyoruz. 100 Mbps aranızda bu paketi ya da başka bir paketi kullanan var mı? TurkNet'in performansı nasıldır? Altyapımız da iyi, baktık siteden aranızda deneyimleyenler cevap yazarsa sevinirim.

Yakın zamanda TurkNet deneyimlerim adlı bir konu açacağım ama biraz da olsa burada anlatayım.

Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum ve geceleri kısa kesilmeler (nadir oluyor) dışında sorun yaşamadım. Birkaç gündür hattımda sorun vardı, biraz zorla olsa da düzelttiler. Yani gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz.
100 Mbps aranızda bu paketi ya da başka bir paketi kullanan var mı?
Hattım 100 Mbps desteklemediği için 75 Mbps'lik paketi kullanıyorum.
TurkNet iyidir fakat müşteri hizmetleri için aynı şeyi diyemeyeceğim.
Deneyimlerime göre o da iyidir.

Ben bir yıla yakındır kullanıyorum. Gayet memnunum bir kere falan kısa süreli kesilmiştir internetim ama müşteri hizmetler yok gibi bir şey haberin olsun.

Comnet'e bakabilirsin biraz araştırdım genel yorum olarak iyi diyorlar ama sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Bu gibi ilanlarda 100 Mbps kadar destekliyoruz, kapsama alanımız içindesiniz denir ama genelde onu alamazsın ADSL kullanacaksan. Hatta ADSL hatlarda bu hızlar alt metinlerde taahhüt edilmez. Bu noktada fırsatın varsa VDSL veya fiber kullanmanı tavsiye ederim. Bu iki hizmette verilen hızlar genelde taahhüt edildiği gibidir. TurkNet, Vodafone, Turkcell, Türk Telekom vb arasında sıkışma Türksat kablo net gibi imkanları da değerlendir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı