TurkNet nasıldır?

533212

Hectopat
TurkNet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Bina 1000 Mbps destekliyor fakat başka paket yok mu ve geçiş yapmalı mıyım? İstediğim paket 500 Mbps var mıdır?

Tek fiyat, en yüksek hız.
Şirketin genel manada politikası bu.

TurkNet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Bina 1000 Mbps destekliyor fakat başka paket yok mu ve geçiş yapmalı mıyım? İstediğim paket 500 Mbps var mıdır?
Türk Telekom altyapısından TürkNet'den maksimum 100mbps alabiliyorsun. TürkNet'de üstteki arkadaşın dediği gibi tek fiyat altyapının verdiği en yüksek hızı sağlamak. Türk Telekom altyapısına sahibim Türk Telekom'dan 1000mbps hizmet alıyorum ancak Türknet bana maks 100mbps verebiliyor.

Türk Telekom altyapısından TurkNet'den maksimum 100Mbps alabiliyorsun. TurkNet'te üstteki arkadaşın dediği gibi tek fiyat altyapının verdiği en yüksek hızı sağlamak. Türk Telekom altyapısına sahibim Türk Telekom'dan 1000MBPS hizmet alıyorum ancak TurkNet bana maksimum 100Mbps verebiliyor.

TurkNet altyapısıda var gecen hafta tum mahallalleye bağlandi.

TurkNet altyapısıda var gecen hafta tum mahallalleye bağlandi.
Türknet'in GPON altyapısı yani (Gigafiber) varsa düşünmeden geç. Ancak dediğimiz gibi Türknet'de tek hız tek fiyat politikası olduğu için 1000mbps alacaksındır. Türknet altyapısında CGNat olduğu için oyun oynuyorsan statik IP almanı öneririm CGNat'dan kurtulman için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı