Çözüldü TurkNet nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
3 hafta oldu geçeli şu an bir problem yok çok şükür. 83 Mbps hız, sabit telefon hizmeti ve statik IP alarak kullanıyorum.
Benimde anlamadığım konu TürkTelekom da aynı internet değerlerine sahip paketler arasında uçuk fiyatlar var

İşte 50 dedi diye 50 vermezler. En kötü bence 35 MB stabil alırsın. Altyapının kalitesine bağlı olarak da yükselebilir hız ama sen yine 35 olarak varsay o 50 MB Ti.
35 in altına düşmesse mükemmelde işte.

Dediğim gibi bir modem vs bulup altyapına bakmamız lazım ne ne değildiye. Kod istersen verebiliriz.
Modem var komşunun şifreside var altyapıyı nasıl test edeceğim?
Turknet siteye girdiğimde kupon verdi oda aynı işlevi görür mü yoksa birinden mi almam gerekli?

İlk defa mı bağlayacksın interneti. Daha önce bağlantı var mıydı evde.
Modem var komşunun şifreside var altyapıyı nasıl test edeceğim?
TurkNet siteye girdiğimde kupon verdi oda aynı işlevi görür mü yoksa birinden mi almam gerekli?

Aynı işlevi görürde. Mesela orada TurkNet karlı çıkar mesela bizden alsan biz 1 ay ödemeyiz 100 TL 100 TLdir

Birine söz vermiştim discorddan
İlk defa mı bağlayacksın interneti. Daha önce bağlantı var mıydı evde.

Aynı işlevi görürde. Mesela orada TurkNet karlı çıkar mesela bizden alsan biz 1 ay ödemeyiz 100 TL 100 TLdir

O zaman şans deyip abone olacaksın kral beğenmezsen çok çok iptal edersin
Kablo vs varsa uğraşılırda şimdi ona kablo vs bulacanda vs uzun iş.
Peki vdsl en ucuz modemlerden bulabilir misiniz? Benim hızımı kısıtlamayacak olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…