Çözüldü TurkNet nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1297870

Merhabalar resimde de gördüğünüz gibi TurkNet 50Mbps ve 8upload olarak altyapı veriyor. Sizlere birkaç sorum var şöyle başlayayım sırayla cevap verirseniz sevinirim hepsi benim için gayet önemli.
Sitede görüldüğü hızlar ne kadar doğrudur interneti taktığımda ne kadar hız alırım?
TurkNet hakkında düşünceleriniz nelerdir? Başka bir internet sağlayıcısı önerir misiniz? TurkNet başvurusu hakkında bilgi verir misiniz? Sanırım siteden başvuruyoruz ilk ay beğenmezsek herhangi bir sebep olur veya olmaz iade edebiliyor muyuz ve bu ne kadar kolaydır?
Ucuz bir VDSL modem önerir misiniz?
Merhabalar, değerler +- 4 mbps farklılık gösterebilir. E-Devlet üzerinden tek tuşla, herhangi bir bedel olmaksızın aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

Benim de anlamadığım konu Türk Telekom da aynı internet değerlerine sahip paketler arasında uçuk fiyatlar var :D

Bak güzel kardeşim TurkNet TTNET'in kendi altyapisinda hiz veriyor ama TTNET işte bu hızı veremiyor iş yerinde arkadaş var baktık TurkNet fiber yok bölgesinde ama TTNET var fiber ama bildiģin kqzık ben 1.5 senedir kullanıyorum memnunum GigaFiber.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı