TurkNet nasıldır?

Bende TürkNet kullanıyorum. Altyapısı var mı öncelikle bunu bilmek lazım. Bizim burada altyapı yok. TürkTelekom'un al yapısı ile evim ulaşmakta. Benim normalde download hızımın 16MB olması lazım. Ama bana gelen 10 küsürlerde bir şey. Hızı konusunda bir sıkıntım yok ama nedenini bilmediğim sebeplerden dolayı günde 4 5 defa gidiyor. Bana göre o benlik bir sorun.

Bende türk telekom kullanıyordum taahhütüm bitti ve mevcut paketimi (50 mbps149.90) yeniliceklerdi yenilettmedim ve türknette 100 mbps kadar 85.99 TL yanlış hatırlamıyorsam , ve türknete geçtim şuan 80mbps sabit alıyorum ve bugüne kadar bir sorun yaşamadım bence geçmekte fayda var hem ucuz hem taahhütü yok istediğin zaman iptal ettirirsin, ve ttnet den direk geçiş yapabiliyorlar ttnet hattını iptal ettirmekle'de uğraşmıyorsun.

Kendileri gün itibarıyla ayrılma girişimini başlattığım ISS'dir. Yıllar süren pişmanlık sonrası çıktım.
Özet olarak şöyle komik 2 durumdan bahsedeyim;
1- Ping sorunumu 150 kere dile getirmemdan sonra son kez raporlayışımda "oyun" kelimesini kullanmam sonucu sihirli bir şekilde hattımı oyun profiline geçirdiler ve "sürekli benden kaynaklı" problem pat diye çözüldü AMAN ALLAHIM.

2- 3MBPS hız alırken yavaşladığını belirterek aldığım teknik destek sonucu hızım 1.8 MBPS'e yükseltilmişti...

Türknet bence daha çok hız veriyor TTNET'e göre, alt yapın ne destekliyorsa direk veriyor fakat TTNET'de çok sorun yaşadım ve taahüt olduğu için de çıkamadım fakat Türknet de öyle bir problem yok, ilk 1 ay beğenmezsen çıkabiliyorsun ve paranı iade ediyorlar. Türknete geçmeyi düşünüyorsan ilk ayını bedava kullanabilirsin, sen bedava kullandığında bende 1 ay bedava kullanacağım. Kodum: "DMB18IG18PDF "

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı