MorningStar35
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Ben normalde Türk Telekom ev interneti kullanıyordum 35 Mbps paketinden. Ayın 17'sinde taahhüdüm bitiyordu. Ayın 15'inde taahhüdü iptal ettik ve TurkNet'e geçişi yaptık. Randevu tarihi oluşturduk ve o tarihte geldiler. Kablo çekimi oldu ancak alttaki kutu kısmına sanırım ya çok fazla sinyal gidiyormuş ya da az bilmiyorum, onu düzeltmek için ekip göndereceklerini söylediler. Beni arayacaklarını söylediler ama o günden sonra beni sadece 1 numara aradı o da sonu 80 80 ile biten. Bana şunu dedi "8-10 iş günü içerisinde gelecekler".
Sadece bunu dedi başka bir şey söylemedi yani net şu tarihte ekipleriniz orada olacak diye bir bilgi verilmedi. Kabloyu çekmeye gelen ekip o işi biz yapamayız ama ekiplerimiz 2-3 gün içerisinde gelip kurulumu yapacaklardır dedi. Müşteri hizmetleri de 8-10 iş günü demişti.
Hangisi doğru bilmiyorum. 2 3 gün sonra gelirler mi yoksa 10 güne kadar gider mi? Bilgisi olan veya aynı durumu yaşamış olan birileri varsa yardımcı olabilir mi acaba?
1000 Mbps yani Gigabit'e geçerken bu sorunu yaşadım.
Sadece bunu dedi başka bir şey söylemedi yani net şu tarihte ekipleriniz orada olacak diye bir bilgi verilmedi. Kabloyu çekmeye gelen ekip o işi biz yapamayız ama ekiplerimiz 2-3 gün içerisinde gelip kurulumu yapacaklardır dedi. Müşteri hizmetleri de 8-10 iş günü demişti.
Hangisi doğru bilmiyorum. 2 3 gün sonra gelirler mi yoksa 10 güne kadar gider mi? Bilgisi olan veya aynı durumu yaşamış olan birileri varsa yardımcı olabilir mi acaba?
1000 Mbps yani Gigabit'e geçerken bu sorunu yaşadım.
Son düzenleyen: Moderatör: