TurkNet ping sorunu

aLivee

Kilopat
Türk Telekom 16 Mbit ADSL kullanırken pingim 6-10 arası değişirken şu an turk net 35 Mbit VDSL geçiş yaptım ve pingim 35-40'tan aşağı düşmüyor. O kadar aradım, destek kaydı oluşturdum, baktılar fakat değişiklik olmadı. Şimdi tekrardan Türk Telekom 16 Mbit'e geçiş yapsam pingim eskisi gibi 6-10 arası düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız testi yaptığım sitelerde. Cs Go oynuyorum önceden 60-70 iken şimdi 100 civarı ping. O yüzden eski Net sağlayıcıma geçersem eski haline döner mi Ping onu soruyorum hocam
Hız testinde yüksek çıkması normal bu seni gündelik etkilemez. Turknet sunucuları İstanbul'da. Başka bir yerde oturuyorsan o ilden Istanbula kadar olan pingi ölçüyor. Biraz daha doğru sonuç için bu adresi kullan.
turknet2.speedtestcustom.com
CSGO pinginin çıkması normal değil aynı altyapıyı kullanıyorsun, mm_dedicated_max komutunu denedin mi?

Hız testinde yüksek çıkması normal bu seni gündelik etkilemez. Turknet sunucuları İstanbul'da. Başka bir yerde oturuyorsan o ilden Istanbula kadar olan pingi ölçüyor. Biraz daha doğru sonuç için bu adresi kullan.
turknet2.speedtestcustom.com
CSGO pinginin çıkması normal değil aynı altyapıyı kullanıyorsun, mm_dedicated_max komutunu denedin mi?
Denemediğim kalmadı usta. Cs 1.6'yı bırakmıştım orada en son bıraktığımda Pingim 7-10 arasıydı hatta tekrar girdim orada da baktım 40 olmuş sabit yükselmiş baya yani

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı