TurkNet pişmanlığı

4 senedir 2 ayri binada kullaniyorum, memnunum. Kadikoy fibere gevti zaten 1gbps hiz aliyorum ve hic bir sorunum yok. Senin problemin nedir internetle alakali? TurkNet'e gecmeyin diyen arkadaslarin yasadigi sorunlar nelerdi4 bilmiyorum ama onerilebilecek tek sey altyapiya gore saglayici degistirmek olmali. Gereksiz antipati yaratmayin.

Şans işi o zaman işi şansa bırakacağıma TTNET'e geçerim daha iyi.

Şans işi o zaman işi şansa bırakacağıma TTNET'e geçerim daha iyi.
Evet tamamen şans işi ama bir yandan da risk almadan hiçbişey başaramayız lafı geliyor aklıma. Bizi yıllarca berbat internetle sömürdü bunlar. Ben olsam şansımı denerdim denedimde çok şükür ki sıkıntısız kullanıyorum.

Sakın TTNET'e geçme
Lafın gelişi dedim zaten.
İyi internet almak bence bir başarı değil hizmettir.

İşte sorun da bu...

Her İSS her yerde aynı hizmeti sunmaz. Kimi çok memnunken, kimi hiç memnun olmayabilir.

Benim tavsiyem sırasyla Netspeed, Millenicom ve Turknet denemek. Bunlar taahhütsüz olduğu için memnun kalmazsanız iptal edersiniz.

Bana soracak olursanız en iyisi Superonline ve Turk Telekom. Ben şu an Türk Telekom kullanıyorum ve memnunum. Pahalı ancak hizmeti iyi.

Ya yok şuraya yazı yazılan buraya bile girmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…