TurkNet sahte hız gösteriyor

Jasiriedrich

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sabah da bakmıştım ancak az önce bakarak tekrar emin olduğum için buraya da yazıyorum. TurkNet'in kendi sitesinde verdiği hız değeri nedense gerçekçi durmuyordu. Ben de denemek için Opera'dan internetimi kısıtladım. Speedtest maksimum, Opera'dan kısıtladığım sayı olan 16Mbps'i verirken, TurkNet 87Mbps vermeye devam etti. Bazen 87, bazen 81 veriyordu sonuç olarak).bunun devamında mükemmel teorimi size de sunuyorum; TurkNet müşterilerini kandırıyor. Nedense Speedtest'te aldığım sonuç doğru gibi gelirken, TurkNet'in "verilerine göre" diyerek gösterdiği nperf de TurkNet ile aynı değeri gösteriyor. Lütfen tTuknetliler deneyip cevap yazsın.
 
Dostlar, olayın sunucuda olduğunu sanmıyorum sonuç olarak operadan giden internetimi kısıtladım. Speedtest kısıtladığım interneti gösterirken, türknet bana verdiği interneti gösteriyor.
 
Bu forumda TurkNet'e sallayıp, sonrasında "benim bilgisizliğim, kusura bakmayın." demek yavaş yavaş bir gelenek haline gelecek sanırım.

Dün TurkNet vadettiği hızı vermiyor bu konu, şimdi de bu. :) O konuda da arkadaş bol keseden sallıyor, bazı iddialarda bulunuyordu. Sonunda ne oldu peki?

Özellikle mi yapıyor bu insanlar, ben cidden anlamıyorum. Azıcık araştırmak, sallamayla değil de altını doldurarak, bilerek konuşmak, yazmak bu kadar mı zor?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı