TurkNet satış elemanı başvuru yapmaya çalışıyor

Geçen hafta binaya TurkNet altyapısı gelmiştir diye bir etiket yapıştırmışlar binaya üstünde şahsa ait muhtemelen satış, kurulum elemanına ait numara ad soyad vardı.

Aradığımda başvuru hakkında sorular sordum ilk 3 ay 399 TL olan faturayı ödemeyeceksiniz onu bedava yapacağız sadece 1200 TL olan kurulum ücreti 6x200 6 ay ödenecek dendi.

Bunun üzerine taahtüm fesih bedelini (aktif kullandığım Kablonet'i iptal edeceğim)

2400 TL'yi 3 aylık ücretsiz olan fatura dönemimden sonra 699+200 899 TL olacak ama bu 2400 TL'lik taahhüt cayma bedelimi sisteme ödediğimize dair belge yüklersen 2400 TL eşit oranda faturandan ufak ufak düşecek dendi atıyorum 900 ise 500,500 ödeyeceksin dendi.

Size sorum şu arkadaşlar şimdi ben Kablonet'in X bir paketini kullanıyorum kampanyalı cayarsam eğer 2400 TL cayma bedeli + son fatura 400 TL ödeyeceğim Total'de 2800 TL bir son fatura gelecek TurkNet bu 2500'i geçmiş deyip bahane edebilir mi? Yoksa 2500 olan kısmını ödemekte hala lafının üstünde durur mu?

Buna ek olarak kablo TV ve Kablonet pakete ayrı ayrı tanımlandığı için taahhüt bozduğum zaman TurkNet bunların ikisi ayrı paket deyip sadece internetin cayma bedelini ödeyip KabloTV'yi bana yığar mı?

3. sorum TurkNet Online yerine bu satış elemanı kurulumcu aracı mı ne deriz bilemedim bu şahıstan kendisine vereceğim bilgilerle başvuruyu onun yapması bir sorun teşkil eder mi? Dolandırıcı tokatçı falan olabilir mi?

Sorularımı yanıtlarsanız çok müteşekkir olurum teşekkürler iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı