TurkNet: Sözde Gigabit

Bunu duyduğuma üzüldüm.
TOBİ.png
 
Konuyu ve konu içerisinde geçen her şeyi okumaya çalıştım. Pek tabii konu sahibi için geçmiş olsun dileklerimi iletirim. NPC rolündeki @TurkNet Destek Ayşegül Hanım ise kendisini geliştirmeli. Hazır metinlerini doğru zamanda kullanırsa süreci bir 3 ay daha öteleyebilir...

Kısacası hiçbir firmaya tamamen güvenmemek gerekiyor. Şu hız, bu teknoloji gibi söylemler bir yana olası sorunlarda ve yanlış bilgilendirmelerde ne tür bir tutum sergilendiği çok önemli.
 
Evet önceki gün aramışlardı. Evinize altyapı yok dediler. Aboneliğimi iptal edeceklermiş. Yine sıkıntılarımı belirttim. Altyapı var denildiğini söyledim. Tekrar soralım dediler. Kesin olarak .. bey size hiçbir şart ve koşulda hizmet veremeyiz derseniz aboneliğimi ancak öyle iptal ederim dedim.

Bugün tekrar arandım ve .. bey sizin adresinize altyapı çekilmesi kutu konulması mümkün değilmiş. Hiçbir şart ve koşulda bağlantınızı veremeyeceğiz dediler :)

Anlayacağınız bizim hikâye yılan hikayesinden buralara geldi. Konuyu da böyle kapatmış oldular. Böylece benim konumda burada tarihe kazanmış oldu. Daha da Turknet'e ne başvururum ne de abonelik yaparım. Tanıdıklarımı da yakında başka operatörlere sevk ederim. Artık diğer operatörler ne zaman verirse aynı hızı o zaman onlardan alırım.

Turknette bu altyapı çekim hızıyla TR'deki bütün dairelere ancak 50 yıla gelir. O zamana da zaten gigabit teknolojisi kalmaz. Türkiye yine her zamanki bildiğimiz gibi. Neyse ki superonline gigabit sahibiyim. Upload hızları biraz yükselse yeter.

Herkese iyi forumlar dilerim.
 
BTK'ya şikayetimi ettim geçtim. Umarım en yakın zamanda yalan söylemeyi bırakırlar. Orda 1000 Mbps burda 1000 Mbps geç bu işleri. 2 sokak ötedeki arkadaşım çatır çatır kullanıyor. Bize de yalanla iş yapıp yan binadan izin alamadık diyorlar. Çık söyle kardeşim GPON alt yapı yok, yanlış bilgilendirme yapılmış de bizde yolumuza bakalım. Alt yapı var komşudan izin alamadık dediler, bende gelin kim izin vermiyor söyleyin konuşalım dedim 25 yıldır aynı sokaktayız tanımadığımız kimse yok. İşte ben onu dedikten sonra 2 aydır ne arayan var ne soran ne gelen ne giden.

@TurkNet Destek Ayşegül ChatGPT bile sizden daha yaratıcı.

Sessiz sedasız gelip kutuyu bağlamışlar bugün. Hani izin alamıyordunuz 2 aydır? Zorla kutu bağlatıyoruz adamlara forumlarda bağıra bağıra.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı