Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 TurkNet'ten statik IP hizmeti alıyorum. Portu modemden mi açmam gerekiyor bilgisayardan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2023
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Kasım 2023 #11 Online işlem merkezinden konuyla ilgili destek kaydı oluşturur musunuz? Uzman ekiplerimiz sizinle iletişime geçerek yardımcı olacaktır. Esdeath.xyz dedi: Evet nasıl port açacağımı halen bulamadım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Online işlem merkezinden konuyla ilgili destek kaydı oluşturur musunuz? Uzman ekiplerimiz sizinle iletişime geçerek yardımcı olacaktır. Esdeath.xyz dedi: Evet nasıl port açacağımı halen bulamadım. Genişletmek için tıkla...
KS KS Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #12 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Online işlem merkezinden konuyla ilgili destek kaydı oluşturur musunuz? Uzman ekiplerimiz sizinle iletişime geçerek yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Direk Türk Telekom saha ekibine yönlendirdiler ne alaka anlamadım. Artı 0 Eksi
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Online işlem merkezinden konuyla ilgili destek kaydı oluşturur musunuz? Uzman ekiplerimiz sizinle iletişime geçerek yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Direk Türk Telekom saha ekibine yönlendirdiler ne alaka anlamadım.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Kasım 2023 #13 Esdeath.xyz dedi: Direk Türk Telekom saha ekibine yönlendirdiler ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, altyapıniz yerleşik operatöre ait olduğu için işlemi ilgili birim sağlayacaktır. Artı 0 Eksi
Esdeath.xyz dedi: Direk Türk Telekom saha ekibine yönlendirdiler ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, altyapıniz yerleşik operatöre ait olduğu için işlemi ilgili birim sağlayacaktır.