TurkNet, Technopat ile iş birliğini bitirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

273747

Hectopat
Makaleler
1
1701090522173.png

Ne düşünüyorsunuz?

Recep Baltaş, uzun zamandan beridir kendi islam(belki din) düşmanlığını ve hükümet(ve hükumet yanlısı kişilere) nefretini X gibi sosyal platformlar üzerinden açıkça belli ediyor. Şu anda Recep Baltaş'ın X mesajlarını kontrol etseniz birkaç mesaj rahatça bulursunuz ki doğrudan takip edenler bunu rahatlıkla söyleyebilir.

Bir tane influencer'in bunları alıp ekran görüntüsü yapması ve aynı şekilde X'de paylaşması sebebiyle ortaya çıktı. Recep Baltaş'ın Technopat'ın bir yüzü veya markası olmasından dolayı içinde "Recep Baltaş" geçen bir şeyin "Technopat" ile alakalı olmaması içten bile değil. Kimsenin neye düşman veya dost olduğuyla ilgilenmiyorum ancak gün yüzünde bulunan birisinin laflarını üç kez düşünmesi gerektiği kanaatindeyim.

Technopat bir sponsorunu kaybetti, bu özellikle yeni açılan ofisten sonra ciddi bir "delik" yaracaktır. Technopat bence ücretli üyelik sistemini gözden geçirmeli. Technopat, kendi gücünü sponsorlarından alan bağımlı bir yayındır, bu da Technopat'ın tarafsızlığı bozmaktadır. Haberlerin çoğu adı duyulmamış uzak doğulu telefon markalarının lansman tarihleridir. Teknoseyir gibi Technopat'ın da gücünü en azından da gücünün bir kısmını kullanıcıdan alması veya kullanıcılarından fonlanması gereklidir ki tarafsızlık korunabilsin, yayının elinde "benim kendi tabanım var" deme gücü olsun ve markalarla sponsorlar arasında bir pazarlık payı bulunabilsin. Tek temennim umarım her şey yolunda gider.

Son düzenleme:
Recep Baltaş, Müslüman bir kadının namusuna dil uzatan bir ifade kullandı. Her müslümanı IŞİD Taliban militanı gibi görüyor. Bu arada istediği dine mensup olabilir ancak Doğu Türkistan hakkındaki yorumları yüzünden kendisine saygı duymuyorum.

Recep Baltaş, uzun zamandan beridir kendi islam(belki din) düşmanlığını ve hükümet(ve hükumet yanlısı kişilere) nefretini X gibi sosyal platformlar üzerinden açıkça belli ediyor. Şu anda Recep Baltaş'ın X mesajlarını kontrol etseniz birkaç mesaj rahatça bulursunuz ki doğrudan takip edenler bunu rahatlıkla söyleyebilir.

Bir tane influencer'in bunları alıp ekran görüntüsü yapması ve aynı şekilde X'de paylaşması sebebiyle ortaya çıktı. Recep Baltaş'ın Technopat'ın bir yüzü veya markası olmasından dolayı içinde "Recep Baltaş" geçen bir şeyin "Technopat" ile alakalı olmaması içten bile değil. Kimsenin neye düşman veya dost olduğuyla ilgilenmiyorum ancak gün yüzünde bulunan birisinin laflarını üç kez düşünmesi gerektiği kanaatindeyim.

Technopat bir sponsorunu kaybetti, bu özellikle yeni açılan ofisten sonra ciddi bir "delik" yaracaktır. Technopat bence ücretli üyelik sistemini gözden geçirmeli. Technopat, kendi gücünü sponsorlarından alan bağımlı bir yayındır, bu da Technopat'ın tarafsızlığı bozmaktadır. Haberlerin çoğu adı duyulmamış uzak doğulu telefon markalarının lansman tarihleridir. Teknoseyir gibi Technopat'ın da gücünü en azından da gücünün bir kısmını kullanıcıdan alması veya kullanıcılarından fonlanması gereklidir ki tarafsızlık korunabilsin, yayının elinde "benim kendi tabanım var" deme gücü olsun ve markalarla sponsorlar arasında bir pazarlık payı bulunabilsin. Tek temennim umarım her şey yolunda gider.
Onca forum varken neden ücretli üyeliği olan bir forumu tercih etmek istesin insanlar? Bence aktif kullanıcı sayısı büyük ölçüde düşer.

Hem iyi hem Technopat için kötü.
İyi yanı ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onca forum varken neden ücretli üyeliği olan bir forumu tercih etmek istesin insanlar? Bence aktif kullanıcı sayısı büyük ölçüde düşer.
İki ucu dışkılı değnek maalesef. Kendi okuyucusundan güç almayan yayınlar sponsorların eline düşüyor. Asıl ihtiyacın olabilecek içeriğe erişemiyorsun, adamın eli-kolu bağlı çünkü. Şimdi ki bu olay bir şekilde Technopat'a yani bize yansıyacak. Birileri belki ekmeğinden olacak, içerik projeleri rafa kaldırılacak vs. Technopat babamın malı değil tabii ki ancak böyle de bir gerçek var, kendi okuyucusu tarafından fonlanmayan yayının eli bağlıdır, sponsorun keyfine kalmıştır. Kendi okuyucusundan fonlanan bir yayın hiçbir yerde bulunamayacak içerikler üretebilir, daha fazlasını sana sunabilir. Ha cebinden para çıkması lazımdır ancak alacağın bilginin karşılığında bir hiçtir bence cebinden eksilecek para.

Her şeye tamam haklısınız ama üyelik dediğiniz anda okumayı bıraktım.

İki ucu boklu değnek maalesef. Kendi okuyucusundan güç almayan yayınlar sponsorların eline düşüyor. Asıl ihtiyacın olabilecek içeriğe erişemiyorsun, adamın eli-kolu bağlı çünkü. Şimdi ki bu olay bir şekilde Technopat'a yani bize yansıyacak. Birileri belki ekmeğinden olacak, içerik projeleri rafa kaldırılacak vs. Technopat babamın malı değil tabii ki ancak böyle de bir gerçek var, kendi okuyucusu tarafından fonlanmayan yayının eli bağlıdır, sponsorun keyfine kalmıştır.
Bence Recep Baltaş bu kadar fevri davranmazsa olay birkaç aya unutulur. Forumun aktifliği gayet güzel. Ama islamafobi yüzünden muhafazakar kitle bu foruma yanaşmıyor. Mesela Donanım Arşivi forumda genelde muhafazakar kitle takılıyor. Buradaki kadar ateist/deist görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı