eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #72 İyisi ile kötüsü ile, yolun açık olsun Recep abi.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 27 Kasım 2023 #73 Yok ben Filistine gidip savaşmak yerine Türkiye'de McDonald's ve Starbucks taşlıyacağım. Sonra da mercedesimle gezip tozacağım.
Yok ben Filistine gidip savaşmak yerine Türkiye'de McDonald's ve Starbucks taşlıyacağım. Sonra da mercedesimle gezip tozacağım.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2023 #74 273747 dedi: Eki Görüntüle 2032811 Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Düşündüğüm şey ilk fırsatta TürkNet'e geçeceğim. Saygım arttı adamlara bu davranışları ile. DumpcesTR dedi: Yok ben Filistine gidip savaşmak yerine Türkiye'de McDonald's ve Starbucks taşlıyacağım. Sonra da mercedesimle gezip tozacağım. Genişletmek için tıkla... En iyisini yaparsınız. Bize ihanet eden Araplara ihtiyacımız yok.
273747 dedi: Eki Görüntüle 2032811 Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Düşündüğüm şey ilk fırsatta TürkNet'e geçeceğim. Saygım arttı adamlara bu davranışları ile. DumpcesTR dedi: Yok ben Filistine gidip savaşmak yerine Türkiye'de McDonald's ve Starbucks taşlıyacağım. Sonra da mercedesimle gezip tozacağım. Genişletmek için tıkla... En iyisini yaparsınız. Bize ihanet eden Araplara ihtiyacımız yok.