Recep Baltaş'ın hakikaten konuşma ile yazı karakterleri başka insanlar. Hani başka dile geçince karakter değişmesi olur ya, onun gibi. Şahsen ben de Recep Baltaş'ın görüşlerine yakınım ancak özellikle toplumda böyle konuma sahip bir insanın dili bu kadar abartılı olmamalı. Yani ben yazsam bile o yazmamalı. Ha daha başımızdakiler kutuplaştırıp bilmem ne yapıyor ama biz onları örnek almayalım. O başka bir konu. Sağlıklı bir atmosfere sahip ülkede yaşamadığımız için bu sinir de normal ama. O cenahın lideri ya da o cenah vs. her gün kendisini; 10 sene öpüp "hocaefendi" cart curt dedikleri o sümüklünün terör örgütüne üye olmakla suçlarsa, açılım yapıp ülkede 0 terörü yeniden hortlattıkları yerde o terör örgütüne üye olmakla sıçrarsa kan beyne sıçrar arkadaşlar. Ama hiçbir sebep, suç vs. işlemek için bir sebep değildir, yasal olarak belirteyim.
İsrail konusunda yazdıkları o güne göre değerlendirilmeli. Hamas ilk gün masum insanları katlettiği için ben dahil birçok insan İsrail'in kendini savunma hakkını destekledik ama şu günde durum tabii ki çok farklı. İlk günkü tweetleri çıkarıp gösterirseniz moronluktan başka bir şey yapmazsınız. Gördüğüm tweetler eski ya da ilk gündendi.
Ek olarak Recep Baltaş nasıl sahip değil de çalışan pozisyonunda arkadaş? Zaten biz bu sitede üyelik açıp buraya vaktimizi veriyorsak Recep Baltaş sayesindedir. Keşke Recep Baltaş böyle bir günü ön görüp bu kadar emeğine karşılık sitenin sahibi olsaydı çünkü zaten kendisi olmasaydı böyle bir marka olmazdı. Aziz Yıldırım'ın meşhur bir sözü vardı: "Ben Fenerbahçe'li değilim Fenerbahçe'nin kendisiyim!". Recep Baltaş da "Technopat'ın çalışanı değil Technopat'ın kendisidir!"
Türknet ise çok umurumda değil, herkes değeri kadar konuşulur. Türknet faslı bitti.