Kullandığın İSS hangisi ise onların online işlemler sayfasından veya müşteri hizmetleri üzerinden öğrenirsin. Bunlar Türk Telekom tarafından ürettirilmiş olsa da diğer şirketlerin abonelikleri ile de çalışır. Hatta ben bu modeli uzun yıllar kullanmıştım. Türk Telekom abonesi isen kendi sunucuları uzaktan otomatik kuruyor. Aksi halde kendin yazman gerekli.
Kullandığın ISS hangisi ise onların Online işlemler sayfasından veya müşteri hizmetleri üzerinden öğrenirsin. Bunlar Türk Telekom tarafından ürettirilmiş olsa da diğer şirketlerin abonelikleri ile de çalışır. Hatta ben bu modeli uzun yıllar kullanmıştım. Türk Telekom abonesi isen kendi sunucuları uzaktan otomatik kuruyor. Aksi halde kendin yazman gerekli.
Hocam ISS TurkNet önceden Türk Telekom idi sonra TurkNet oldu. Komşumun internetini kullanıyoruz mecbur başka yerdeyizde. Online işlemlere girmek için hangi bilgiler gerekli?
Hocam ISS TurkNet önceden Türk Telekom idi sonra TurkNet oldu. Komşumun internetini kullanıyoruz mecbur başka yerdeyizde. Online işlemlere girmek için hangi bilgiler gerekli?
Tüm abonelik işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz online işlemler sayfamıza hoş geldiniz! Hizmetinizle alakalı işlemler için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
turk.net
Adresine gidip, TCKN ve online işlemler şifresini girmek gerekli. Abonelik kimin üzerine ise onun kimlik numarası lazım. Şifre bilinmiyor(abonelik başlangıcında SMS atılır) veya unutulduysa tekrar mesaj yoluyla gönderiliyor diye hatırlıyorum. Başarılı bir şekilde sisteme girdiğinde modem şifre bilgileri diye bir menüyü bulman lazım.