TurkNet TP-Link TD-W9970 V3 modem VDSL kullanıcı adı ve şifresi nedir?

480164

Hectopat
Modemi resetledikten sonra hızlı kurulum ekranına gelince şöyle bir yer çıkıyor. Ancak ben bunların hiçbirini bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?

1702118082460.png

Kullandığın İSS hangisi ise onların online işlemler sayfasından veya müşteri hizmetleri üzerinden öğrenirsin. Bunlar Türk Telekom tarafından ürettirilmiş olsa da diğer şirketlerin abonelikleri ile de çalışır. Hatta ben bu modeli uzun yıllar kullanmıştım. Türk Telekom abonesi isen kendi sunucuları uzaktan otomatik kuruyor. Aksi halde kendin yazman gerekli.

Sözleşmenizde yazar ya da servis sağlayıcınızdan öğrenebilirsiniz.

Kullandığın ISS hangisi ise onların Online işlemler sayfasından veya müşteri hizmetleri üzerinden öğrenirsin. Bunlar Türk Telekom tarafından ürettirilmiş olsa da diğer şirketlerin abonelikleri ile de çalışır. Hatta ben bu modeli uzun yıllar kullanmıştım. Türk Telekom abonesi isen kendi sunucuları uzaktan otomatik kuruyor. Aksi halde kendin yazman gerekli.

Hocam ISS TurkNet önceden Türk Telekom idi sonra TurkNet oldu. Komşumun internetini kullanıyoruz mecbur başka yerdeyizde. Online işlemlere girmek için hangi bilgiler gerekli?

Hocam ISS TurkNet önceden Türk Telekom idi sonra TurkNet oldu. Komşumun internetini kullanıyoruz mecbur başka yerdeyizde. Online işlemlere girmek için hangi bilgiler gerekli?
Adresine gidip, TCKN ve online işlemler şifresini girmek gerekli. Abonelik kimin üzerine ise onun kimlik numarası lazım. Şifre bilinmiyor(abonelik başlangıcında SMS atılır) veya unutulduysa tekrar mesaj yoluyla gönderiliyor diye hatırlıyorum. Başarılı bir şekilde sisteme girdiğinde modem şifre bilgileri diye bir menüyü bulman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı