TurkNet Upload Hızı ve Fiyat Artışı

turknet.PNG

Turknette aynı hizmeti 65 liraya alıyorum. Üstelik müşteri hizmetleri yok bir sorun yaşadığımda destek taleplerime bir gün sonra dönüş yapıyorlar.

Herkes nedense türk telekomdan şikayetci TTNET tek çalışırken bende çok memnun değildim ama Türk telekomla birleştiğinden beri çok memnunum 34 mbps download 7mbps uploada 50 tl veriyorum ping değerlerim akk akn ye girince hiçbirinde değişmiyor akk ye girincede 16mbps download 3 mbps upload alıyorum bütün oyunlarda 5 ile 30ping arası alıyorum fiber altyapı olduğu için sanırım

Herkes nedense türk telekomdan şikayetci TTNET tek çalışırken bende çok memnun değildim ama Türk telekomla birleştiğinden beri çok memnunum 34 mbps download 7mbps uploada 50 tl veriyorum ping değerlerim akk akn ye girince hiçbirinde değişmiyor akk ye girincede 16mbps download 3 mbps upload alıyorum bütün oyunlarda 5 ile 30ping arası alıyorum fiber altyapı olduğu için sanırım
7 mbit upload veren paket hangisi paylaşır mısınız?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı