TurkNet Upload Hızı ve Fiyat Artışı

Hangi firma dostum. 16 MBps AKK'siz paket 52 TL. Taahhütte yoksa direk ona geçeyim bari

Herkesi memnun etmek zor. Adamlar o kadar anlatmışlar ki neden olduğunu herkes birden değiştirme derdinde.

Önce altyapı desteklediği kadar verdiler AKK 200'dü (TürkTelekom 35/50/75 GB verirken) sonra AKK'yi kaldırdılar upload hızlarını düzenlediler hâlâ yaranamamışlar...

+5 TL ülkenin durumu düşünüldüğünde yinede çok hafif bir artış ve +1Mbps uploadı bile vermeseler yetermiş.

İnsanoğlu işte gözü doymuyor.

VDSL veya fiber gelme ihtimali var bizim buraya. O iş bi netleşsin ona göre geçebilirim aynı paket 13 lira daha ucuza.
Güvenilir firmadır. Büyük ihtimalle bende fiber tarifelerine geçebilirim. Fiberi Türk Telekom fiber olarak veriyor, bizim binada fiber kutu mevcut FTTH.

Sinirlenmişsiniz ancak aynı olay benim de başıma geldi, modem değiştirince cgn havuzuna atılma durumu yani. Ttnet kullanıyorum, desteği aradığımda kamera için port yönlendirmesi yapmak istiyorsanız statik ip almak zorundasınız dediler. 12 tl. Yani türknete özel bir şey değil. Sizi havuza tekrar atarlarsa ayriyeten 12 TL vermek zorunda kalırsınız ayrıca taahhütlü olduğu için de çıkmanız zorlaşır, ona göre karar verin.

Türk Telekom CGN NAT havuzuna atarsa seve seve statik IP alırım. Çünkü ondan önce telefon ile aradığınızda dinamik IP'ye geçiriyorlar ve gerçekten CGN son çare ise zaten bunu bildirip statik IP tavsiye ediyorlar. Fakat turknet bu konuda en ufak bir şey yapmadı. Kendileri kaybetti.

50Mbps hızında AKN olmadan rahatça takılabiliyorum nette bişey indirirken akn korkusu yok eskisi gibi, yaklaşık 1 yıldır müşterisiyim herhangi bir sorunla karşılaşmadım ayrıca ev telefonuyla kullanan birisi olarak 65TL uygun bir fiyat. Neye göre kime göre, diğer servis sağlayıcılarına göre.

"Neden Temmuz’dan itibaren fiyatı artırıyoruz? " bu açıklama kısmı o kadar samimi geldi ki. En azından açık sözlü oluşları aldıkları 5 liralık zamma fazlasıyla bedel. Yalan dolan yazılar yazmamışlar olanı direkt olarak dökmüşler ortaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…