TurkNet VDSL geçince internet gitti

Arkadaşlar merhaba, bugün TurkNet'e geçiş yaptım fakat internete bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, bugün TurkNet'e geçiş yaptım fakat internete bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Modemin VDSL destekli mi ve ayarlarında VDSL aktif mi yeni iletilen kullanıcı adı şifreyi girdin mi?

Modemi resetleyip bir daha kurmayı dene

Kullandığım modemin fotoğrafını ekledim. TurkNet'in vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum hata veriyor.

Hata derken menü şifre kısmına mı giriyorsun ayrıca modemin VDSL bağlanmış şifre kısmında hata var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

192'den giriyorum şifreyi. Kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor.

Modemin arkasında kullanıcı adı ve şifre yazmıyor hocam. Sadece Wi-Fi şifresi yazıyor.
admin - turktelekom

Değiştirmediyseniz bu şekildedir değişti iseniz reset tuşundan modemi resetleyin (Wi-Fi isimi vs gider tekrar ayarlaman gerekir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…