Aynı hatayı veriyor. Tersini denedim yine aynısı.admin - turktelekom
Değiştirmediyseniz bu şekildedir değişti iseniz reset tuşundan modemi resetleyin (Wi-Fi isimi vs gider tekrar ayarlaman gerekir)
Aynı hatayı veriyor. Tersini denedim yine aynısı.admin - turktelekom
Değiştirmediyseniz bu şekildedir değişti iseniz reset tuşundan modemi resetleyin (Wi-Fi isimi vs gider tekrar ayarlaman gerekir)
Aynı hatayı veriyor. Tersini denedim yine aynısı.
Dediğiniz gibi yaptım. Hala giriş yapamıyorum. Modem ışıkları attığım gibi ama bir şeye giremiyorum.O zaman arkasındaki deliğe iğne sokup sıfırlayacaksınız
Dediğiniz gibi yaptım. Hala giriş yapamıyorum. Modem ışıkları attığım gibi ama bir şeye giremiyorum.
forum.turk.net
Hocam modem kurulumunu yaptım. Aile profilini kapatamıyorum. Müşteri temsilcisini aradım bunun için yetkimiz yok diyor. OİM'de ise seçenek çıkmıyor.Hocam videodaki kısmı yaptınız mı TurkNet'in şifresini girdiniz mi?
![]()
ZyXEL VMG3312 B10B Modem Kurulumu
Zyxel VMG3312-B10B Modem kurulum işleminin gerçekleştirilebilmesi için öncelikle servis sağlayıcınızdan (ttnet, superonline, vodafone v.b.) adsl kullanıcı adı şifre bilgisi almanız gerekiyor. Adsl kullanıcı adı şifre bilgisi aldıysanız eğer modemin kablo bağlantıları tam olarak takılı ise...forum.turk.net
Hocam modem kurulumunu yaptım. Aile profilini kapatamıyorum. Müşteri temsilcisini aradım bunun için yetkimiz yok diyor. OİM'de ise seçenek çıkmıyor.
GUVENLI IPTAL yazıp 3371 gönderdim. Düzeldi şu an sanırım.
Merhaba, sorun devam ediyor mu? Erişim sorunu devam ediyorsa OİM üzerinden destek kaydı oluşturmanızı, aktif kaydınız varsa numarasını iletmenizi rica ederim.Arkadaşlar merhaba, bugün TurkNet'e geçiş yaptım fakat internete bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba, sorun devam ediyor mu? Erişim sorunu devam ediyorsa oim üzerinden destek kaydı oluşturmanızı, aktif kaydınız varsa numarasını iletmenizi rica ederim.
İnternete bağlanamıyorum dediğiniz için erişim sorunu yaşadığınızı düşünmüştümErişim sorunu yaşamıyorum. Müşteri hizmetleri ile konuşarak sorunu hallettim. Kopma sorunları yaşıyorum. Modemin arızalı olduğunu ve yeni modem almamı önerdiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.