RockNRolla
Megapat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Dün internet bağlantım koptu ve TurkNet destek talebi açtım. Arayıp alt yapının değiştiğini söylediler 3 gün içerisinde açılacak dediler. Bugün tekrar aradılar ve internet bağlantınız yapıldı dediler ve yeni kullanıcı adı şifre verdiler. Modem kurulumunu yaptım ve internet bağlantımın ADSL çevirdiklerini gördüm. Tekrar VDSL portuna geçmek için destek talebi açtım. Tekrar aradılar ve TurkNet o bölgede YAPA altyapısını kaldırdığını ve Türk Telekom alt yapısına geçtiğimi ordada boş VDSL portu olmadığını söyledi. Fakat ben zaten çok uzun süredir VAE alt yapısındaydım. TurkNet in sitesinde Teknik Bilgiler bölümünden bunu görebiliyordum.
Kafalarına göre VDSL portumu ADSL çevirdiler şimdide boş VDSL portu olmadığını söylüyorlar.
@500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku desteklerinizi bekliyorum. Açtığım destek kayıtlarının numaraları aşağıda
Destek Numarası: 64740370
Destek Numarası: 64717257
Kafalarına göre VDSL portumu ADSL çevirdiler şimdide boş VDSL portu olmadığını söylüyorlar.
@500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku desteklerinizi bekliyorum. Açtığım destek kayıtlarının numaraları aşağıda
Destek Numarası: 64740370
Destek Numarası: 64717257