NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.997 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #31 drago4949 dedi: 50 indirme 15 yükleme. Genişletmek için tıkla... Tamam değerleri doğru yapmışsın ve routera kablo ile bağlısın sanırım doğru mu?
drago4949 dedi: 50 indirme 15 yükleme. Genişletmek için tıkla... Tamam değerleri doğru yapmışsın ve routera kablo ile bağlısın sanırım doğru mu?
drago4949 Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #32 MrVegas dedi: Yalnız, VDSL'de böyle değerler alman büyük üstünlük ben FTTB altyapı kullanıyorum böyle değerler alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet yüksüz pingimde az olaydı iyidi NYTMARE dedi: Tamam değerleri doğru yapmışsın ve routera kablo ile bağlısın sanırım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Aynen köprü modem var onun lan 1 portundan routerin wan portuna takılı
MrVegas dedi: Yalnız, VDSL'de böyle değerler alman büyük üstünlük ben FTTB altyapı kullanıyorum böyle değerler alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet yüksüz pingimde az olaydı iyidi NYTMARE dedi: Tamam değerleri doğru yapmışsın ve routera kablo ile bağlısın sanırım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Aynen köprü modem var onun lan 1 portundan routerin wan portuna takılı