TurkNet VDSL için Mercusys MR70X OpenWrt ayarları nasıl olmalı?

Anladım sen sonradan mı CAT6 çektin.

Ben CAT6 kabloyu internetten aldım kabloda 4 çift tel oluyor o çiflerden birini seçip elektrikçiye götürüp RJ11 çaktırdım sonra da modemden binadaki internet panosuna kadar kendim çektim ve kablonun diğer ucundaki RJ11 ile aynı tele sahip olan ucları açık bıraktım ama panoya ucu ben çakmadım ilk kurulumu yapmaya gelen Türk Telekom ekiplerine çaktırdım bu şekilde sanırım 6 yıldır kullanıyorum.

Ben CAT6 kabloyu internetten aldım kabloda 4 çift tel oluyor o çiflerden birini seçip elektrikçiye götürüp RJ11 çaktrdım sonra da modemden binadaki internet panosuna kadar kendim çektim ve kablonun diğer ucundaki RJ11 ile aynı tele sahip olan ucları açık bıraktım ama panoya ucu ben çakmadım ilk kurulumu yapmaya gelen Türk Telekom ekiplerine çaktırdım bu şekilde sanırım 6 yıldır kullanıyorum.

aynı işlemleri yaptım kabloyu dün aldım yarın uç çaktırıcam salı çekicem nasipse. Sormak istediğim eskiden sende benim gibi telefon kablosu kullanıyordun bufferbloat ping vs cat6 da farkı ne oldu

Aynı işlemleri yaptım kabloyu dün aldım yarın uç çaktırıcam salı çekeceğim nasipse. Sormak istediğim eskiden sende benim gibi telefon kablosu kullanıyordun Bufferbloat ping vs CAT6 da farkı ne oldu.

Vallahi hocam ben o zamanlar bu kadar bilgili değildim ama telefon kablosu ince olduğu için kırılıyordu bundan dolayı sürekli internetim kopuyordu benim asıl değiştirme sebebim bu olmuştu o yüzden pingi ya da Bufferbloat değerlerini bilmiyorum.

Vallahi hocam ben o zamanlar bu kadar bilgili değildim ama telefon kablosu ince olduğu için kırılıyordu bundan dolayı sürekli internetim kopuyordu benim asıl değiştirme sebebim bu olmuştu o yüzden pingi ya da Bufferbloat değerlerini bilmiyorum.

Teşekkür ederim Sağolasın

@NYTMARE Hocam sen hiç mtu ayarı vs yaptın mı OpenWrt de

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı