Ben Netspeed kullanıyorum. 8 ayı doldurdum. Şu ana kadar büyük çaplı bir problem yaşamadım. Speedtest üzerinde ping değerim 7/8 arası değişiyor. Genelde oyun oynamadığım için oyun pingleri için bir şey diyemeyeceğim ama tracert yaptığımda diğer Netspeed kullanıcıları gibi TT üzerinden çıkış yaptığını gözlemledim. Çoğu kullanıcı sol çıkışlarından muzdarip. Zatan tüm ISS'ler için sunulmuş olan çıkışlar genelde Türk Telekom, sol, TurkNet, Comnet üzerinden sunuluyor. Netspeed sırf TT kullanıyor. TT'nin çıkışlarına istinaden verdiği ping süreleri iyi gözüküyor test kısmında. Bu konuda da sorun yaşamıyorum açıkçası.
Speedmax avantaj 35 paketini kullanıyorum. Altyapımız santrale uzaklığımız derken ancak 35 Mbit hizmeti zar zor alabildik. Dolu portlar yüzünden 2 ay ADSL olarak kullandım açılış hizmetimi. Bir ara ocak ayı ortasında bir hız sorunu oluştu 2 gün içinde çözüldü. Genel bir arızası vardı zaten. Başka bir sorun da yaşamadım. Kullandığım en problemsiz internet deneyimi oldu.
Şimdi FTTH hizmeti çekildi apartmana. Aktifleşmesini bekliyoruz. Bu talebe istinaden Netspeed hizmeti aktarabiliyor fibere sorunsuz biçimde. FTTH için de aynı sağlayıcıdan devam etmeyi düşünüyorum çünkü VDSL'de herhangi bir şekilde hizmet deneyimimi olumsuz etkileyen bir sorun ile karşılaşmadım.
Abonelik boyunca merak ettiğiniz, işlemlerin gidiş esası ve davet kodu konusunda merak ettiğiniz herhangi bir şey olursa bilgi verebilirim.