SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Nisan 2022 #21 @mcf tesisata hiçbir şey olmadı ama. Kendileri kısmadıkça nasıl değişebilir, bilmiyorum. Hani mantıklı bir açıklaması olsa, kabul edeceğim... Kablolar mı paslandı?
@mcf tesisata hiçbir şey olmadı ama. Kendileri kısmadıkça nasıl değişebilir, bilmiyorum. Hani mantıklı bir açıklaması olsa, kabul edeceğim... Kablolar mı paslandı?
yasinnaydnnn Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #22 SideWinder dedi: @mcf tesisata hiçbir şey olmadı ama. Kendileri kısmadıkça nasıl değişebilir, bilmiyorum. Hani mantıklı bir açıklaması olsa, kabul edeceğim... Kablolar mı paslandı? Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu merak ediyorum. Detaylandırabilir misin?
SideWinder dedi: @mcf tesisata hiçbir şey olmadı ama. Kendileri kısmadıkça nasıl değişebilir, bilmiyorum. Hani mantıklı bir açıklaması olsa, kabul edeceğim... Kablolar mı paslandı? Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu merak ediyorum. Detaylandırabilir misin?