TurkNet VDSL2'de 100Mbps alınabilir mi?

  • Konuyu başlatan Yuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 978
Keenetic alınır hocam. Mümkünse Extra DSL olanı alın.
 
Zaten çok çok yüksek ihtimalle 100Mbps pakete geçtiğinizde hızını 78 veya 88 Mbps'ye sabvitlenmiş oluyor. Dslam kilidi olayı. Pakedi değiştirdikten sonra modem arayüzünden modeme gelen hıza bakıp anlarsınız bu durumu. Dediğiniz modemde değişiyor mu bilgim yok maalesef. Dediğim gibi 8snrda ben kopma yaşar gibi oldum 1-2 kez, sebebinden tam emin olmasamda SNR yükseltince kopma yaşanmadı tekrar.

Tamam, hocam teşekkür ederim.

Onlardan pek anlamam. @Yener K. ama root hesabı ile her şeyi yapabiliyorsunuz SNR hariç :)

Evet, hocam onu yapmıştım ama neden bu kadar kısmışlar anlamadım. En basitinden rootsuz DNS bile değiştirilmiyor.

Keenetic alınır hocam. Mümkünse extra DSL olanı alın.

Tamam, hocam şu an VDSL2 kullandığım için extra DSL ile omni DSL arasında fazla fark olur mu ya da aradaki fiyat farkına değer mi?
 
Hocam, bence değer. Extra DSL olanda Dual Band ve 4 anten var.
 
100Mbps sıkıntısız gelir ama DSLAM kilidine takılırsınız. Bu yüzden 88/8 veya 79/8 paket tanımlaması yapılır. Değerleriniz çok iyi. Modem alacaksanız da Keenetic Extra alın. TurkNet'in tavsiye ettiği AC-51'den de uzak durun çekim kalitesi çok az.
 
100Mbps sıkıntısız gelir ama DSLAM kilidine takılırsınız. Bu yüzden 88/8 veya 79/8 paket tanımlaması yapılır. Değerleriniz çok iyi. Modem alacaksanız da Keenetic extra alın. TurkNet'in tavsiye ettiği AC-51'den de uzak durun çekim kalitesi çok az.

Teşekkür ederim hocam. Bir şey sormak istiyorum DSLAM kilidi olayı nedir anlatabilir misiniz?
 

Geri
Yukarı